WordPress website

WordPress op maat voor je websites en webshops

Ongelofelijk veel websites en webshops draaien op WordPress. Binnen de wereld van webshops is WordPress zelfs na Magento het meest gebruikte platform. En omdat wij gespecialiseerd zijn in webdevelopment, is WordPress ook een van de door ons gebruikte systemen. Een WordPress platform voor je webshop of website maken wij op maat. Draait jouw platform hierop of wil je dat in de toekomst gaan opzetten, dan helpt Webelephant met de webshop. We zorgen er voor dat jouw klanten je online weten te vinden en dat je diensten en producten optimaal in de online markt worden gezet. Daarover later meer, eerst een kort overzicht van wat de voordelen en uitdagingen zijn van een WordPress website of webshop

Waarom een WordPress site of webshop?

  • Punt 1: Wordpress is in eerste instantie ontwikkeld zodat je eenvoudig een website kan maken. Net als Magento is WordPress een open-source-systeem, wat inhoudt dat specialisten over de hele wereld mee kunnen helpen aan het ontwikkelen van het systeem. Hierdoor is het platform uitgegroeid tot een volwaardig CMS-systeem waarmee je een professionele webshop of website kan maken en onderhouden.
  • Punt 2: De gebruiksvriendelijkheid van WordPress staat buiten kijf. Je kan relatief eenvoudig een eigen website maken. Het beheren van basale dingen in je webshop of site zoals afbeeldingen, teksten, nieuwsberichten en je pagina’s is voor beginnende bloggers makkelijk. En als je jezelf goed hebt voorbereid (alle inhoud bij de hand hebt), dan kun je redelijk snel live gaan.
  • Punt 3: Net als Magento is ook WordPress zeer zoekmachinevriendelijk. Met een goede SEO ben je al snel goed vindbaar op Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines.
  • Punt 4: Om te beginnen is de software van WordPress gratis. Iedereen kan zomaar een blog beginnen zonder daarvoor te hoeven betalen. Echter, we moeten daarbij wel zeggen dat het runnen van een blog nog niet betekent dat je ook een professionele site of webshop kan runnen.

Wat zijn de uitdagingen bij het maken van een WordPress webshop of website?

Hoewel WordPress dus redelijk eenvoudig is om mee te beginnen, zijn er wel een paar extra uitdagingen die ervoor zorgen dat je ons voor het runnen van je webshop of site, goed kan gebruiken. Wil je een webshop of website laten maken op maat, dan kom je al snel de beperkingen van het gratis platform tegen. Je krijgt op je webshop of website maken met dataverkeer, extra plug-ins zijn nodig (die vaak niet gratis zijn), voor goed onderhoud is een goede updatemethode essentieel (ook voor de plug-ins) en templates zijn standaardontwerpen die niet altijd hoeven aan te sluiten bij wat jij zoekt in jouw webshop of site.

Wat wij als webshop ontwikkelaar te bieden hebben

Een professionele webshop of website laten maken? Webelephant is jouw online marketing specialist. Bij ons laat je een webshop of website maken met uitstekende SEO resultaten. Jouw WordPress verandert door je met ons van de leuke blog, naar veel gezochte professionele site in de zoekmachines, te transformeren. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op (info@webelephant.nl) en we helpen je op weg. Webshop of website laten maken op WordPress doe je samen met Webelephant.

Want to know more?