Zonnerij Magento Multishop

De Zonnerij is dé aanbieder van alle soorten zonwering en de hiervoor benodigde onderdelen. Eén webshop hiervoor was niet genoeg om alle vraag te te beantwoorden, dus onze developers hebben een zeer functionele multishop weggezet.

Lees verder

Zonnerij De klant aanspreken voor conversieoptimalisatie

Door het aanbieden van verschillende productgroepen in verschillende webshops, wordt de conversie van de Zonnerij geoptimaliseerd.

Lees verder

Zonnerij Social Media Remarketing

Om bezoekers terug te laten komen naar de webshop, wordt Social Media marketing ingezet. Wanneer een zonnescherm is gekocht, wil je uiteraard ook dat er daarna onderdelen worden besteld.

Lees verder
  • Wie is Zonnerij?

    Begonnen als familiebedrijf en nog steeds een familiebedrijf, Zonnerij is een team van professionals met een obsessieve focus op klanttevredenheid. Hun concept dat zij uitdragen is ‘Buitengewoon Genieten’ waar zij u met een paar klikken de beleving van zonwering, rolluiken, doeken en vele onderdelen laten bewonderen. Hun geheim is hun bijzondere bedrijfscultuur. Behulpzaam en klantgericht. Vooruitdenkend, zelfkritisch en trots.

    Hun formule is het snel leveren van hoogwaardige zonwering, rolluiken en onderdelen rechtstreeks uit fabriek aan de consument of aan de wederverkoper. Productie volgens de hoogste Nederlandse kwaliteitseisen en de modernste techniek met een Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. En in vele gevallen zelfs dé laagst geprijsde van Nederland!

  • Contact