fbpx
Vraag een offerte aan
Zonnerij

Magento Multistore + Online Marketing

De Zonnerij is dé aanbieder van alle soorten zonwering en de hiervoor benodigde onderdelen. Eén webshop hiervoor was niet genoeg om alle vraag te te...

  • Magento
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De opdracht: Magento Multistore + Online Marketing

De Zonnerij is een online aanbieder van zonwering producten. De online vraag naar deze producten is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, met een online marketingstrategie in gedachten, was er een wens voor meerdere webshops, beheerbaar in één Magento backend.

Onze oplossing

Webelephant heeft drie mooie Magento webshop gebouwd die allen zijn geoptimaliseerd voor website aankopen. Aan de achterkant zijn de drie shops in één Magento backend te beheren, wat voor tijdsbesparing en gemak zorgt. Hierdoor kan de omzet wel verDRIEdubbelen, met het werk dat EEN shop met zich meebrengt. Door deze drie verschillende webshops, konden we ons met de marketing strategie richten op drie verschillende klantgroepen. Hierdoor is het aantal websitebezoekers (en het aantal aankopen) enorm gestegen.

Meer over Magento webshop

Wie is Zonnerij?

Begonnen als familiebedrijf en nog steeds een familiebedrijf, Zonnerij is een team van professionals met een obsessieve focus op klanttevredenheid. Hun concept dat zij uitdragen is ‘Buitengewoon Genieten’ waar zij u met een paar klikken de beleving van zonwering, rolluiken, doeken en vele onderdelen laten bewonderen. Hun geheim is hun bijzondere bedrijfscultuur. Behulpzaam en klantgericht. Vooruitdenkend, zelfkritisch en trots.

Hun formule is het snel leveren van hoogwaardige zonwering, rolluiken en onderdelen rechtstreeks uit fabriek aan de consument of aan de wederverkoper. Productie volgens de hoogste Nederlandse kwaliteitseisen en de modernste techniek met een Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. En in vele gevallen zelfs dé laagst geprijsde van Nederland!