fbpx
Vraag een offerte aan
Verbunt Verlinden

Magento Multistore voor B2B én B2C

Verbunt Verlinden is een toonaangevende wijnimporteur met merken als Salentein, Graham’s en Bollinger. Samen met Webelephant beheert Verbunt Verlinden diverse B2B en B2C webwinkels waar...

  • Magento 2
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De opdracht: Magento Multistore voor B2B én B2C

Verbunt Verlinden is dé Nederlandse wijnimporteur dat zich richt op zowel B2B als B2C. Dat betekent dat er verschillende webshops voor zowel consumenten als bedrijven in het beheer van Verbunt Verlinden. Dat betekent ook veel werk, want er komen geregeld nieuwe wijnen bij, en deze moeten voor iedereen beschikbaar zijn. De grote uitdaging was dus om het beheer voor Verbunt Verlinden zo makkelijk en snel mogelijk te maken.

Onze oplossing

Verbunt Verlinden heeft diverse B2C en B2B webshops die allen vanuit dezelfde Magento backend te beheren zijn. Op deze manier hoeft een fles wijn slechts 1 keer in de website ingevoerd te worden, maar kan deze op meerdere webshops aangeboden worden.

Meer over Magento webshop

Wie is Verbunt Verlinden?

Verbunt Verlinden is een toonaangevende wijnimporteur met merken als Salentein, Graham’s en Bollinger. Samen met Webelephant beheert Verbunt Verlinden diverse B2B en B2C webwinkels waar jaarlijks betere resultaten gerealiseerd worden.