fbpx
Vraag een offerte aan
Van Asten Babysuperstore

Conversie optimalisatie + Magento Webshop

Van Asten Babysuperstore is een toonaangevende babyproductenshop die al jaren voorop loopt in online verkopen. Met een sterke multi-channel strategie behoort Van Asten tot de...

  • Magento
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De opdracht: conversie optimalisatie in alle touchpoints

Als een webshop al zeer bekend is, en een mooi groeiend bezoekersaantal heeft, dan is het zaak om te gaan richten op conversies: de verkopen. Hierbij kijk Webelephant naar de huidige kanalen: waar en hoe kunnen we dit zodanig verbeteren dat we echt voor meer conversies gaan zorgen? Daarnaast kijk Webelephant naar trends in de markt: waar liggen nog kansen en welke nieuwe kanalen kunnen we hiervoor inzetten?

Onze oplossing

Conversie Optimalisatie en winstoptimalisatie zijn beiden een achterliggend doel voor iedere doorontwikkeling op de webshop of nieuwe marketing strategie. Door kritisch te blijven kijken naar de marketing campagnes en strategie hebben Webelephant en Van Asten voor een aanzienlijke conversiestijging gezorgd. Ieder kanaal dat wordt ingezet, als ook de website, wordt doorlopend geoptimaliseerd voor conversies en conversiewaarde.

 

Meer over Conversie optimalisatie

Ook meer conversies door middel van conversie optimalisatie?

Voor elke webshop of website zijn conversies belangrijk. Of het nu leads zijn of aankopen: beide kun je verhogen met de juiste strategie. Benieuwd wat Webelephant voor jouw organisatie kan betekenen?

Maak een afspraak

Wie is Van Asten Babysuperstore?

Met jaarlijks zo’n 200.000 zwangere vrouwen weet Van Asten Babysuperstore hoe zij dit de beste tijd kunnen maken. In Tilburg vind je een grote speciaalzaak van maar liefst 5.000 m2. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor je baby en tijd eromheen, maar ook wanneer de kleine is gegroeid tot peuter en zelfs tiener.