fbpx
Vraag een offerte aan
Tandwinkel

Tandwinkel & Webelephant: meer omzet uit SEO en SEA kanalen

Tandwinkel wilde meer omzet halen uit hun online vindbaarheid en betaalde advertenties en hiermee hun omzetdoelstellingen behalen. Tandwinkel bevindt zich in een landschap met veel...

  • WordPress
  • SEO
  • SEA

Case: meer omzet uit SEO en SEA kanalen

Tandwinkel is een online webshop die een ruim aanbod aan mondverzorgingsproducten biedt. Het doel is om iedereen een stralende lach te bezorgen. Niet alleen met hun ruime assortiment aan producten, maar ook door middel van hun service waarmee ze beloven de klant die stralende lach te bezorgen.

Tandwinkel wilde meer omzet halen uit hun online vindbaarheid en betaalde advertenties en hiermee hun omzetdoelstellingen behalen. Tandwinkel bevindt zich in een landschap met veel concurrenten en wil hierin op het gebied van mondverzorgingsproducten t.o.v. de concurrent echt opvallen. Dit wilde ze behalen met een omzettarget per dag.

Onze oplossing

Allereerst hebben we een zoekwoordonderzoek gedaan om te achterhalen waar de doelgroep van Tandwinkel nou echt naar zoekt. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het creeren van SEO teksten en het opzetten van Google Ads campagnes. Hieruit bleek al snel dat er inderdaad veel concurrentie was binnen de markt en hebben we in overleg met de klant besloten om de focus te leggen op het creëren van vindbaarheid. Het advies vanuit Webelephant was dan ook om eerst te investeren in het verkrijgen van een grotere zichtbaarheid online, om vervolgens terugkerende vaste klanten te krijgen en de target te behalen.

Meer over SEO: Search Engine Optimization

Het resultaat: +132% omzetgroei

Uit deze investering vanuit beide partijen heeft dit geresulteerd in een heel mooi resultaat voor Tandwinkel:

Een omzetstijging van 132% jaar op jaar!

Maak een afspraak

Wie is Tandwinkel?

Marketeers note

“Tandwinkel had een strakke omzetdoelstelling die behaald moest worden, dus het was voor mij echt een uitdaging om dit te realiseren. Maar door middel van samen met de klant de juiste keuzes te maken, heb ik uiteindelijk een mooi plan weten op te stellen en ook uitgevoerd. En dat dat resulteert in zulke mooie, overstijgende resultaten is dat geweldig.”