fbpx
Vraag een offerte aan
SkiWebShop

Magento 2 webshop

Skiwebshop is samen met Webelephant gegroeid van kleine locale speler tot internationale miljoenen partij. Sinds 2013 werken wij full-service samen aan het jaarlijks verleggen van...

  • Magento 2
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De opdracht: Website migratie naar conversieverhogende Magento 2 webshop

In het jaar 2020 kwam de ondersteuning van Magento 1 tot een eind. De keuze voor Skiwebshop om over te stappen naar het nieuwe platform Magento 2 was dan ook snel gemaakt. Inmiddels mogen wij al meer dan 7 jaar samenwerken met dit mooie ambitieuze bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Magento 2 webshop werd er ook al snel duidelijk dat er 7 jaar aan doorontwikkeling in de webshop verweven zat. Al deze functionaliteiten zijn overgezet naar de nieuwe omgeving.

Onze oplossing

Het nieuwe design is erop gericht om conversie te verhogen, maar ook om bezoekers persoonlijke tips te geven. In het design van Skiwebshop is er aandacht voor sfeer, (product)expertise en uiteraard gebruiksgemak. Ieder seizoen wordt begonnen met een kick-off waar een heel team aan mensen bij betrokken is. Door de intensieve samenwerking kunnen wij de strategie goed uit werken en ervoor zorgen dat wij allebei hetzelfde doel voor ogen blijven houden.

Meer over Webdevelopment

Ook overstappen naar Magento 2?

De overstap van Magento 1 naar Magento 2 moet nu zeker wel gepland gaan worden. Webelephant heeft hier inmiddels ruime ervaring in en kan dit compleet voor je verzorgen. Maar ook een overstap van andere CMS systemen naar Magento 2 is door ons te realiseren. Wil jij de overstap maken?

Maak een afspraak

Wie is SkiWebShop?

Skiwebshop is de grootste online ski specialist van Nederland. Daarnaast zijn zij actief in meer dan 70 landen. Skiwebshop is ontstaan vanuit een passie en dat is dan ook te zien aan de manier van werken en de look en feel van de webshop. Wat begon als een kleine lokale onderneming is uitgegroeid tot een serieuze speler binnen de Europese markt. Zij staan voor technische, unieke, elegante en sportieve skikleding. Met een internationaal gericht team werken zij dagelijks hard om die passie te volgen en verder door te groeien.