fbpx
Vraag een offerte aan
Sanitairsupershop

Magento Webshop & Marketing Strategie

Sanitairsupershop is een nieuwe online aanbieder van sanitair producten. Met een enorm assortiment en een zeer gebruiksvriendelijke webshop verslaat ze de ene na de andere...

  • Magento
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De Opdracht: Aandeel vergroten in een concurrerende markt

Sanitairsupershop zit in een enorm concurrerende markt: de sanitairwereld. De opdracht voor Webelephant is een stijging realiseren in de gehele webshop: van bezoekers tot omzet. Hoe pak je dat aan als er zo veel concurrentie is?

Onze oplossing

Het design van de webshop is van veel gemakken voorzien zodat de bezoeker eenvoudig tot aankoop kan overgaan. Een tegel rekenmodule, een ‘bestel mee’-functie en crosssells en upsells mogelijkheden, maakt het de gebruiker makkelijk om de juiste producten te bestellen.

Relevante bezoekers worden binnengehaald middels een gedegen online marketing strategie. Goede online vindbaarheid en het tonen van de juiste producten aan de juiste bezoeker is hierin key. Dit in combinatie met een goed converterende website zorgt voor zowel een stijging in bezoekers, als een stijging in omzet.

Meer over Sanitairsupershop

Wil je ook jouw online aandeel vergroten in de markt?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Webelephant kan je helpen naar de top.

Maak een afspraak

Wie is Sanitairsupershop?

Sanitairsupershop is een nieuwe online aanbieder van sanitair producten. Met een enorm assortiment en een zeer gebruiksvriendelijke webshop verslaat ze de ene na de andere concurrent. Mede door het service gerichte beleid achter Sanitairsupershop bindt ze klanten aan zich vast. Om die voor altijd als klant te behouden.