fbpx
Vraag een offerte aan
Puur Design

Offline en online verkoop stimuleren

Puur Design is dé aanbieder van design meubels, met een prachtige showroom gevestigd in Eindhoven. Tevens bieden zij de mogelijkheid om uw droommeubel op maat...

  • Magento
  • SEO
  • SEA

De opdracht: offline en online verkoop vergroten

Design meubels zijn prachtig en worden over de hele wereld verkocht en gekocht. Juist omdat het zo internationaal is, is online een enorme markt voor Puur Design. Maar toch worden meubels nog graag in een showroom gekocht. Om toch even te zien en te voelen. De opdracht voor Webelephant is dan ook om zowel offline als online verkopen te stimuleren.

Onze oplossing

Om meer online verkopen te genereren, zijn website bezoekers nodig. En natuurlijk wil je alleen website bezoekers die ook echt geinteresseerd zijn in je producten. Met een gedegen zoekwoordonderzoek heeft Webelephant een advertentiestrategie opgezet. Meer bezoekers bezochten de website en het aantal online verkopen steeg. Ook voor de offline verkopen werken SEA advertenties perfect. Door online informatie aan te bieden, zorg je ervoor dat de bezoeker in de showroom makkelijker kan kiezen. Hierdoor is de offline verkoop gestegen.

Meer over SEA: Search Engine Advertising

Spreekt deze case u aan?

Ook je verkopen verhogen? Neem contact op met een van onze experts en laat je advieseren!

Maak een afspraak

Wie is Puur Design?

Puur Design is dé aanbieder van design meubels, met een prachtige showroom gevestigd in Eindhoven. Tevens bieden zij de mogelijkheid om uw droommeubel op maat te laten maken, van 3D ontwerp tot realisatie.