fbpx
Vraag een offerte aan
Piet Hoevenaars Sign Industries

B2B Webshop

Een strakke webshop speciaal ingericht voor de klanten van Piet Hoevenaars Sign Industries

  • Magento
  • UX/UI

De Opdracht: Custom B2B Magento webshop

In de B2B markt is een goedwerkende website een must. Bestaande klanten moeten eenvoudig een bestelling kunnen plaatsen, en nieuwe klanten moeten er ook hun weg kunnen vinden.De opdracht is het ontwikkelen én onderhouden van een custom Magento webshop met een strak design en het genereren van leads.

Onze oplossing

De klanten van Piet Hoevenaars zijn wederverkopers, met een eigen account binnen de shop waarmee zij hun orders kunnen plaatsen. Het design is strak, en met gemak kun je producten aan je cart toevoegen. Webelephant heeft een shop gemaakt die helemaal is ingericht voor de klanten van Piet Hoevenaars. Nieuwe klanten kunnen er ook terecht. Online worden deze benaderd, en middels een gedegen leadgeneratie strategie is het klantenbestand flink uitgebreid. De bestaande klanten worden geregeld herinnerd aan het merk, middels emailcampagnes.

Meer over B2B e-commerce

Ook een B2B webshop?

Sta je op het punt om een B2B shop te starten of wil je deze graag vernieuwen? Neem vrijblijvend contact op en laat onze experts een gedegen advies uitbrengen.

Maak een afspraak

Wie is Piet Hoevenaars Sign Industries?

Piet Hoevenaars: de betrouwbare specialist in digitale print.
Dagelijks is het Piet Hoevenaars Sign Industries team bezig met de ambacht van print. Van vlaggen tot megadoeken en van afwerking op maat tot framewerk: als geen ander weten zij hoe ze jouw afbeeldingen op textiel, PVC en zelfklevende folie moeten printen voor jouw klanten. Sinds de opkomst van digitaal printen in Nederland is Piet Hoevenaars de betrouwbare toeleverancier voor de reclame-industrie. Zij werken exclusief samen met wederverkopers en benaderen bewust geen eindgebruikers: als partner leveren zij het beste printwerk aan jouw klanten.