fbpx
Vraag een offerte aan
Nine Living Concepts

Offerte Leadgeneratie

Extra offerte aanvragen door een vernieuwde website en relevante websitebezoekers.

  • WordPress
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De Opdracht: offerte leadgeneratie

Nine Living Concepts is een ster in bouwkundig ontwerpen. De opdracht voor Webelephant is om de website online vindbaar te maken, en uiteindelijk meer offerte aanvragen te genereren.

Onze oplossing

Met een nieuwe WordPress website en een gedegen online marketing strategie is het aantal offerte aanvragen enorm gestegen. De website biedt een eenvoudig aanvraag formulier waardoor het voor de bezoeker gemakkelijk is om een aanvraag te doen. De online marketingstrategie focust zich op relevante online bezoekers, met een intentie om een aanvraag te doen. Deze combinatie heeft geresulteerd in een enorme stijging in offerte aanvragen.

Meer over Nine Living Concepts

Interesse in succesvolle leadgeneratie?

Neem vrijblijven contact op voor een advies over jouw leadgeneratie strategie. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak

Wie is Nine Living Concepts?

NINE Living Concepts vertaalt woonwensen naar tastbare ontwerpen. Ontwerpen waarbij interieur en exterieur in elkaar overgaan en perfect aansluiten op de vooraf gestelde kaders. De ontwerpen worden gekenmerkt door een goede functionaliteit, duurzame materiaalkeuze en bovenal een stijlvolle en tijdloze vormgeving.