fbpx
Vraag een offerte aan
Jokasport

Omzetstijging B2C Webshop

De vraag naar vechtsport- en krachtsportartikelen is enorm. Webelephant zorgt ervoor dat Jokasport het antwoord biedt.

  • Magento 2
  • SEO
  • SEA

De opdracht: Webshop Omzetstijging

Als webshop met een assortiment op het gebied van vechtsport & krachtsport artikelen zijn er vele, grote concurrenten in de markt aanwezig. Aan Webelephant de opdracht om deze met grote concurrenten te concurreren en de omzet van de webshop van Jokasport te vergroten.

Onze oplossing

Door te focussen op de belangrijkste zoekwoorden positioneert Jokasport zicht continu hoog op de belangrijkste zoekresultaten. Dit resulteert in een hoog aantal bezoekers via organisch zoekverkeer. Daarnaast beheren we diverse SEA campagnes voor extra relevant verkeer. Deze combinatie zorgt ervoor dat de online vindbaarheid van Jokasport enorm is verbeterd. Het resultaat? Extra conversies en extra omzet.

Meer over Jokasport

Benieuwd hoe Webelephant jouw omzet kan laten stijgen?

Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken naar de kansen. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Maak een afspraak

Wie is Jokasport?

Jokasport is de expert op het gebied van vechtsport & krachtsport artikelen. Met 3 fysieke winkels in Nederland en een Magento 2 webshop kunnen zij een uitgebreid assortiment aanbieden aan een groot publiek.