fbpx
Vraag een offerte aan
Huisdierplezier

Conversieoptimalisatie over alle kanalen

Huisdierplezier is dé online dierenwinkel van Nederland en België. Voor iedere huisdiereigenaar zit er van alles in het assortiment. De Magento webshop die de developers van...

  • Magento
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De opdracht: Conversieoptimalisatie over alle kanalen

De wens vanuit Huisdierplezier was om het aantal conversies, webshop aankopen, te optimaliseren. Webelephant kijkt hierbij naar alle kanalen die worden ingezet, en naar eventuele nieuwe kanalen die interessant kunnen zijn. Het doel is om zoveel mogelijk conversies te genereren.

Onze oplossing

Webelephant heeft een complete online marketing strategie opgeleverd om ieder kanaal te optimaliseren voor conversies. Eén van deze kanalen is de website zelf, waar functies en quick wins aan zijn toegevoegd om extra conversies te genereren. Na oplevering van het marketingplan, is in samenwerking met het team van Huisdierplezier het uitvoerende werk verricht.

 

Meer over Conversie optimalisatie

Wie is Huisdierplezier?

Huisdierplezier is dé online dierenwinkel van Nederland en België. Voor iedere huisdiereigenaar zit er van alles in het assortiment. De Magento webshop die de developers van Webelephant hebben gebouwd zit vol met quick wins en conversie optimaliserende snufjes.