fbpx
Vraag een offerte aan
Herberg den Hemel

Webdesign in huisstijl

Herberg Den Hemel ligt aan de voet van het pittoreske Hilvarenbeek. Bourgondische gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor de hemelse plek om te eten, borrelen, trouwen,...

  • WordPress
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De Opdracht: Webdesign in huisstijl en leadgeneratie

Na de verbouwing van de locatie, kon ook de website van Herberg Den Hemel wel een nieuw design gebruiken. De opdracht was om een design te maken dat goed past bij de overige communicatiematerialen van Herberg Den Hemel, zoals de menukaart en social media uitingen.
Daarnaast heeft Herberg Den Hemel ons de opdracht gegeven om leads te generen voor de verhuur van de feestzalen. Het doel is om meer vergaderingen, bruiloften en feesten te laten plaatsvinden in Herberg Den Hemel.

Onze oplossing

Voor Herberg Den Hemel heeft Webelephant een nieuwe website ontworpen en gebouwd in WordPress. In 2018 is Herberg Den Hemel geopend op een nieuwe locatie en daarbij hoorde een nieuwe website. De website ziet er strak uit en is gemakkelijk te navigeren. De website en huisstijl die gebruikt wordt voor bijvoorbeeld de menukaart sluiten goed op elkaar aan.

Voor Herberg Den Hemel zetten wij tekstadvertenties in Google Ads in om leads te generen. Aan de hand van een zoekwoordonderzoek zijn relevante zoektermen geselecteerd waarop geadverteerd worden. De advertenties worden via slimme targeting alleen getoond aan mensen die binnen een bepaalde straal rondom Herberg Den Hemel zijn.

Meer over Herberg den Hemel

Ook een uniek design voor jouw website?

Neem vrijblijvend contact op en laat onze webdevelopers je adviseren over succesvolle webdesigns in jouw huisstijl.

Maak een afspraak

Wie is Herberg den Hemel?

Herberg Den Hemel ligt aan de voet van het pittoreske Hilvarenbeek. Volledig vernieuwd sinds juni 2018 met behoud van het historische karakter. Bourgondische gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor de hemelse plek om te eten, borrelen, trouwen, feesten of vergaderen.