fbpx
Vraag een offerte aan
Gruppo Corso

Offline en online verkeer vergroten

Gruppo Corso is leverancier van etalagefiguren voor B2B & B2C. Zowel offline als online.

  • Magento
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De Opdracht: Orders via webshop en bezoekers in de showroom

De vraag vanuit Gruppo Corso is om het aantal webshop orders te vergroten, zowel als het aantal bezoekers naar de Showroom vermeerderen.

Onze oplossing

Door een combinatie van tekstadvertenties en Shopping advertenties, is Gruppo Corso optimaal zichtbaar in de zoekresultaten van klanten die zoeken naar nieuwe artikelen voor de inrichting van hun winkel of horecagelegenheid. Door te adverteren op relevante zoekwoorden en met relevante producten, worden er alleen klikkosten gemaakt aan zeer relevante resultaten.

Middels verschillende emailcampagnes bereiken we een groot klantenbestand waarnaar we acties en nieuwe producten worden uitlichten. Het resultaat? Meer online verkopen, én extra showroom bezoekers.

Meer over Gruppo Corso

Ook extra online en offline verkeer?

Neem vrijblijvend contact op en laat onze marketingexperts een gedegen advies uitbrengen.

Maak een afspraak

Wie is Gruppo Corso?

Gruppo Corso is leverancier van etalagefiguren voor winkels en particulieren. Zowel voor nieuwe als tweedehands paspoppen, torso’s kunt u bij hen terecht. Hun assortiment bestaat uit mannelijke, vrouwelijke en kinderetalagepoppen van het merk Gruppo Corso en andere zeer exclusieve merk paspoppen. Daarnaast kan Gruppo Corso uw complete winkelinterieur leveren. Hun assortiment bestaat uit winkelverlichting, toonbanken, kasten, Italiaanse wandsystemen, kledingrekken en kledinghangers die zij uit voorraad leveren. In hun showroom van 10.000 m2 in Breukelen is het gehele assortiment te bekijken.