fbpx
Vraag een offerte aan
Ecruiser

Ecruiser & Webelephant: Ver voorbij de omzettarget met een super strak budget

Ecruiser biedt exclusieve e-scooters & e-bikes. Hiermee wil Ecruiser groene mobiliteit stimuleren voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De e-brommers en elektrische fietsen...

  • WordPress
  • SEO
  • SEA

Case: Vindbaarheid verhogen en als marktleider blijven opereren

Ecruiser biedt exclusieve e-scooters & e-bikes. Hiermee wil Ecruiser groene mobiliteit stimuleren voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De e-brommers en elektrische fietsen hebben veel styling mogelijkheden en daarnaast biedt Ecruiser ook service en onderhoud.

Ecruiser heeft een omzettarget en wilde deze behalen door meer zichtbaarheid te creëren in de markt. Dit wilden ze doen door hun producten zo goed mogelijk zichtbaar en vindbaar te maken in de markt zodat ze als marktleider in de branche blijven opereren. 

Onze oplossing

Ecruiser verkoopt voor de online wereld producten met een vrij hoog prijskaartje. Je ziet wel steeds vaker dat er online grote bedragen worden afgerekend, maar we zitten daarmee nog wel in de beginfase.

Het was in deze case dus echt een kwestie van de potentiële klant te vinden en deze naar de website te leiden.

Middels een keywordanalyse, het bouwen van Google Ads campagnes en het optimaliseren van de on site SEO hebben we dit kunnen realiseren.

Hierna hebben we door remarketing de bezoeker weten terug te halen om vervolgens een aankoop te laten doen.

Meer over SEA: Search Engine Advertising

Het resultaat: De omzettarget meer dan voorbij gegaan

Hard work pays off, het resultaat mag er zijn:

Het resultaat: De omzettarget meer dan voorbij gegaan tegen een strak budget van 1%!

Maak een afspraak

Wie is Ecruiser?

Marketeers note – Jorin van Dijk

“Ik ervaar de samenwerking met Ecruiser als super leuk! Ik vind het product dat Ecruiser verkoopt ook héél mooi, je ziet echt de passie voor het product terug bij de eigenaar. We hebben zijn doelstelling behaald en zelfs ver overtroffen, dat maakt het alleen nog maar leuker.”