fbpx
Vraag een offerte aan
De Voltage

Gloednieuwe Wordpress website & Extra offline bezoekers

Nieuwe WordPress website met vereenvoudigd reserveersysteem voor het vergroten van het offline bezoekersaantal.

  • WordPress
  • UX/UI
  • SEA

De Opdracht: Gloednieuwe Wordpress website & Extra offline bezoekers

De Voltage is een feit in Tilburg en omgeving. Echter voor heel Nederland en ook België is De Voltage een feest. De opdracht was dan ook om het aantal offline bezoekers te vergroten, met gebruik van een gloednieuwe WordPress website.

Onze oplossing

Door het creëren van een gloednieuwe WordPress website is het online reserveren veel eenvoudiger geworden. Wij hebben daarnaast onderzocht waar de potentiële nieuwe bezoekers online te vinden zijn en door middel van Facebook en Google Ads is ook het online bezoekersaantal flink gestegen. Dit in combinatie met een gloednieuwe WordPress website heeft geresulteerd in een prachtige stijging in het totale offline bezoekersaantal.

Meer over WordPress website

Ook benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Webelephant heeft een ruime ervaring op het gebied van bezoekersaantallen vergroten en het bouwen van Magento en/of WordPress websites. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak

Wie is De Voltage?

De Voltage – Indoor Entertainment in Tilburg is het grootste Indoor Entertainment centrum van Nederland. Je kunt deelnemen aan meer dan 50 verschillende activiteiten, allen in zeer sfeervol thematisch ingerichte ruimtes. Tevens bieden ze 5 verschillende cafés en restaurants waar je terecht kunt voor food and drinks. Voor gezelschappen van 2 tot 2000 personen, ze bieden alles onder 1 dak aan.