fbpx
Vraag een offerte aan
CVP Plus

CVP Plus & Webelephant: Groei in online aanmeldingen door leadgeneratie

Centrum Vertrouwenspersonen Plus heeft als doel om voor iedereen een sociaal veilige werk- en leeromgeving te creëren. Dit willen ze behalen door diensten aan te...

  • WordPress
  • SEO
  • SEA

Case: leads genereren met focus op keywords

Centrum Vertrouwenspersonen Plus heeft als doel om voor iedereen een sociaal veilige werk- en leeromgeving te creëren. Dit willen ze behalen door diensten aan te bieden op het gebied van sociale veiligheid binnen organisaties. Dit pakken ze aan op een professionele en vakkundige manier.  

CVP Plus biedt twee grote diensten aan, hoofdzakelijk focussen ze zich op het geven van opleidingen tot vertrouwenspersoon en bieden ze ook externe vertrouwenspersonen. CVP Plus wil dat deze opleidingen optimaal gevuld zitten met aanmeldingen. Hiervoor is het nodig dat ze online beter vindbaar zijn op de juiste keywords en door de juiste doelgroep.

Onze oplossing

Allereerst is er van de website een SEO en technische analyse gedaan waarbij werd gekeken naar content, technische SEO, keywords en performance. Er is daarnaast ook een uitgebreid keywordonderzoek gedaan en de keywords die daaruit kwamen, zijn meegenomen in het SEO plan. Ook zijn deze keywords gebruikt om de Google Ads campagnes te bouwen om daaruit extra aanmeldingen te verkrijgen.

Meer over Leadgeneratie

Het resultaat: een groei van 154% in formulieraanmeldingen jaar op jaar

Door de inspanningen op het gebied van analyse, SEO en Google Ads zijn er hele mooie resultaten behaald:

+154% groei in online aanmeldingen!

Maak een afspraak

Wie is CVP Plus?

Marketeers note – Chimène Koote

“CVP Plus is een fijne klant om mee samen te werken en ze staan altijd open voor nieuwe ideeën. En het is natuurlijk altijd uitdagend om ervoor te zorgen dat een bedrijf een maandelijkse target haalt, maar als dat lukt, is dat natuurlijk geweldig!”