fbpx
Vraag een offerte aan
Burton Car Company

Magento 2: Webshop automatisering

Burton Car Company is door de jaren heen uitgegroeid tot Nederlands grootste sportautofabrikant. Nu met een compleet nieuwe custom Magento 2 webshop.

  • Magento 2
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De opdracht: van handmatig naar geautomatiseerd

Na jarenlang te zijn doorgegroeid, liep de techniek niet op gelijke hoogte met de rest van de onderneming. Voorraad kon niet worden bijgehouden en de webshop draaide op een platform dat al niet meer actief was. Verouderde lokale servers zorgden voor een onbetrouwbare omgeving. Veel verwerkingen vonden nog handmatig plaats, en er was een te ruime marge voor fouten.

Onze oplossing

Webelephant heeft gekeken naar de complete bedrijfsvoering. Webshop, magazijn, balieverkoop, garage (nieuwbouw & onderhoud) en administratie zijn door middel van Magento & Microsoft Navision allen met elkaar verbonden. Accuraat voorraadbeheer zorgt ervoor dat slimmer ingekocht kan worden, en nooit ‘nee’ verkocht hoeft te worden aan klanten.

Meer over Webdevelopment

Interesse in webshop automatisering?

Vaak worden orders handmatig verwerkt, en vaak wordt de webshop los gezien van een fysieke winkel. Dit vergt veel extra werk, wat je beter zou kunnen stoppen in waardevolle zaken. Interesse in het automatiseren van je webshop?

Maak een afspraak

Wie is Burton Car Company?

Burton Car Company, opgericht door Dimitri en Iwan Gӧbel, is door de jaren heen uitgegroeid tot Nederlands grootste sportautofabrikant. Gebouwd op basis van de Citroën 2CV is de Burton Sportscar de ultieme variant van dit klassieke platform. Waar in 2000 de eerste Burton Sportscar uit de mal kwam, rijden er vandaag de dag zo’n 1300 stuks rond en worden dit er iedere maand meer.

Naast de ontwikkeling en productie van de Burton Sportscar richt Burton Car Company zich op het produceren, reviseren en ontwikkelen van onderdelen voor de 2CV en varianten hiervan waaronder de Ami, Mehari en Dyane.