fbpx
Vraag een offerte aan
Braumarkt

Magento Webshop + Optimalisatie

Wie als hobby bier brouwt, kent de naam Braumarkt. Braumarkt is al 10 jaar de productspecialist voor het zelf maken van bier, wijn, zuivel en...

  • Magento 2
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De opdracht: een thuis voor homebrewers

Hoe gaan we Braumarkt naar het volgende niveau tillen was een van de vragen die wij voorgeschoteld kregen. Voor Braumarkt was het belangrijk dat de homebrewer zich niet alleen welkom voelde, maar dat het een thuis werd. Een plek waar de homebrewer terecht kan voor zijn passie en alle tips en tricks kan vinden om hier het beste uit te halen.

Onze oplossing

Om de binding te vinden met klanten is er onder andere een blogmodule geimplementeerd. Hier kunnen bestaande en potentiële klanten terecht met alle vragen rondom het homebrewing proces en andere tips en tricks. Na het instellen van de module ontstond er een aanzienlijke groei in herhalingsaankopen. De binding met de klant werd beter!

Meer over Magento webshop

Ook klanten verbinden met je website en product?

Je website, je producten en je klant zijn je belangrijkste schakels. Het is daarom belangrijk dat deze drie schakels goed verbonden zijn. Wil je ook de verbinding leggen?

Maak een afspraak

Wie is Braumarkt?

Wie als hobby bier brouwt kent waarschijnlijk wel de naam Braumarkt. Braumarkt is al 10 jaar de productspecialist voor het zelf maken van bier, wijn, zuivel en likeur. Je kunt gemakkelijk, voordelig en vertrouwd shoppen in zowel de megastore in Almere als op de webshop. Braumarkt is een snelgroeiend bedrijf met momenteel zo’n 20 medewerkers die zich allemaal richten op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen een zo laag mogelijke prijs met 100% klanttevredenheid.