Braumarkt Magento Webshop Migratie

Braumarkt is de grootste speler van Nederland op het gebied van brouwproducten. De webshop heeft een grote migratie ondergaan van Magento 1 naar Magento 2. Onze developers en marketeers hebben hiervoor de handen ineengeslagen.

Lees verder

Braumarkt Blog Module voor contentmarketing

De webshop van Braumarkt bevat een blogmodule die wordt ingezet voor content marketing. Met een blogmodule heb je interessante content om te delen via sociale media en nieuwsbrieven. Het verkeer kan hierdoor een flinke boost krijgen.

Lees verder

Braumarkt Adverteren in Europa

Braumarkt is niet alleen een speler in Nederland, ook Frankrijk, Duitsland en de UK worden langzaamaan veroverd. Een belangrijk onderdeel binnen de marketingmix is de inzet van advertenties in de Google zoekmachine.

Lees verder
  • Wie is Braumarkt?

    Braumarkt is een productspecialist voor het zelf maken van bier, wijn, zuivel en likeur en biedt al 10 jaar gemakkelijk, voordelig en vertrouwd shoppen, zowel online als in onze megastore in Almere. Braumarkt is een professioneel, snelgroeiend bedrijf met meer dan 20 werknemers dat zich richt op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen een zo laag mogelijke prijs met 100% klanttevredenheid.

  • Contact