fbpx
Vraag een offerte aan
Bax Recreatieshop

Nieuwe potentiële klanten

Bax totaalrecreatie is een toonaangevende totaalaanbieder als het gaat om kampeer- en buitenleven. Zij zijn gevestigd in Bergeijk waar zij een showroom van maar liefst...

  • Magento
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De opdracht: een grotere markt en meer potentiële klanten

Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat onze markt groeit en meer potentiële klanten ons leren kennen? Dit was een van de vragen die wij onszelf stelden toen wij met Bax rond de tafel zaten.

Onze oplossing

Om een grotere markt en meer potentiële klanten te realiseren is de marketingstrategie onder de loep genomen. Wij hebben ingezet op het behalen van hogere SEO posities en door de inzet van SEA ook bij de potentiële klant op de radar te komen. Met acht op actuele SEO trends, de nieuwste snufjes van Google Ads en een gedegen feedoptimalisatie heeft Bax Recreatieshop inmiddels een mooi aantal organische posities weten te bemachtigen, en een groot aantal nieuwe gebruikers op de website gekregen.

Meer over Online marketing

Ook meer potentiële klanten naar je website?

Een prachtige webshop zonder bezoekers: daar heb je niks aan. Kan jouw webshop wel een boost aan bezoekers gebruiken? Al is het alleen maar om de prestaties van je webshop in kaart te brengen? Webelephant en haar team met marketingspecialisten staat voor je klaar.

Maak een afspraak

Wie is Bax Recreatieshop?

Bax totaalrecreatie is een toonaangevende totaalaanbieder als het gaat om kampeer- en buitenleven. Naast een flinke fysieke showroom, is ook de online zichtbaarheid enorm.