fbpx
Vraag een offerte aan
4UStore

Omzetverdubbeling in een Magento Multistore

4UStore is een innovatieve internetshop met een groot assortiment toilet-, sanitair- en horeca- en kantine-artikelen. Hoe hebben wij een omzetverdubbeling kunnen realiseren?

  • Magento
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De opdracht: 100% groei in omzet

De opdracht voor Webelephant was het maken van een goed converterende Magento multistore. Het tweede deel van de opdracht was het verhogen van de omzet door middel van online marketing.

Onze oplossing

Webelephant heeft voor 4UStore een multistore webshop ontworpen en ontwikkeld in Magento 1. Op termijn zal een migratie plaatsvinden naar een Magento 2 webshop. Dankzij de multistore back-end kan 4UStore de orders die geplaatst zijn via de diverse webshops op één plek beheren.

Het marketingteam van Webelephant zorgt ervoor dat handdoekentoiletpapier.nl en kantinewinkel.nl goed zichtbaar zijn in de zoekmachines (zowel organisch als betaald). Daarnaast denkt Webelephant mee met zaken als conversie optimalisatie en verkopen via Bol.com en regelt hiervoor de technische koppelingen.

Meer over Conversie optimalisatie

Spreekt deze case u aan?

Ook je omzet laten groeien? Neem contact op en laat onze experts een advies uitbrengen.

Maak een afspraak

Wie is 4UStore?

4UStore is een jonge organisatie opgericht eind 2013. Onder de paraplu van 4Ustore vallen de webwinkels: Handdoekentoiletpapier.nl en Kantinewinkel.nl. 4UStore is een innovatieve internetshop met een groot assortiment toilet-, sanitair- en horeca- en kantine-artikelen. Vanuit IJzendijke bedient 4UStore de Nederlandse en Belgische markt.