fbpx
Vraag een offerte aan
1dagactie.nl

Magento webshop

1dagactie.nl is al meer dan 8 jaar een toonaangevende dagaanbieding shop. We waren een van de eersten van Nederland. Dagelijks verwerken we hier meer dan...

  • Magento
  • SEO
  • UX/UI
  • SEA

De Opdracht: Een groot bereik met weinig naamsbekendheid

Consumenten bestellen graag bij webshops waarmee ze al bekend zijn. Hoe kun je toch veel consumenten bereiken wanneer je naamsbekendheid nog niet zo groot is?

Onze oplossing

Door het assortiment van 1Dagactie aan te bieden op Bol.com, Beslist, VidaXL, Marktplaats zakelijk en Amazon, profiteert 1Dagactie mee van de naamsbekendheid van deze platformen. De orders die via deze platformen binnenkomen, komen via een API-koppeling terecht in de Magento back-end. Zo staan alle orders overzichtelijk op één plek.

Daarnaast bereikt 1Dagactie door middel van affiliate marketing dagelijks vele koopjesjagers. De dagaanbieding wordt namelijk niet alleen op de eigen website getoond, maar ook op verzamelsites die de dagaanbiedingen van alle aangesloten webshops tonen. Op deze manier wordt de dagaanbieding iedere dag goed onder de aandacht gebracht bij de doelgroep. Het grote voordeel van affiliate marketing is dat er pas commissie betaald wordt wanneer een consument daadwerkelijk tot aankoop overgaat.

Om top-of mind te blijven bij consumenten die al eerder kennis hebben gemaakt met 1Dagactie, ontvangen nieuwsbriefinschrijvers iedere maandag een weekoverzicht van de komende acties. Zo weten ze van te voren wanneer ze zeker de webshop moeten bezoeken. Iedere vrijdag wordt de dagaanbieding van die dag extra uitgelicht en wanneer er speciale acties zijn worden daar speciale nieuwsbrieven voor gemaakt. Door iedere week mailings te verzenden, blijft 1Dagactie top-of-mind bij consumenten en wordt het doen van herhaalaankopen gestimuleerd.

Meer over Magento webshop

Nog weinig naamsbekendheid maar wel een groot bereik creëren?

Neem vrijblijvend contact op en onze specialisten kunnen je voorzien van een gedegen marketing advies.

Maak een afspraak

Wie is 1dagactie.nl?

1Dagactie.nl is een van de eigen webshops van Webelephant. Iedere dag staat er een nieuwe dagaanbieding op de homepage. De rest van de shop is gevuld met diverse soorten koopjes. 1Dagactie verkoopt diverse producten die consumenten dagelijks gebruiken. Denk hierbij aan boxershorts, boxsprings en sokken. Doordat Webelephant zelf webshops in beheer heeft, weten we hoe het runnen van een webshop in zijn werk gaat en kunnen we klanten goed adviseren.