Over ons

Webelephant is een jonge, snel groeiende organisatie gevestigd in Breda en Hilvarenbeek met passie voor E-Commerce. Ons team van gedreven marketeers en webontwikkelaars is gespecialiseerd in online marketing, development en e-commerce exploitatie. Sinds 2008 werken wij aan het boeken van online successen voor meer dan 200 klanten alsook een viertal eigen
e-commerce formules.

Ons bureau is in korte tijd uitgegroeid tot een relevante specialist op het gebied van e-commerce en alles wat daarmee te maken heeft. Met ruim 36 doorgewinterde e-commerce professionals werken wij dagelijks aan het verleggen van de grenzen voor onze klanten en onze eigen formules. Onze aanpak is integraal en stopt niet bij enkel development of online marketing. Onze filosofie is dat om online succesvol te zijn de balans op ieder vlak van een webwinkel in orde moet zijn. Dit doen we met een typische Brabantse “no-nonsense” mentaliteit.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar het verleggen van uw e-commerce grenzen? Werken bij Webelephant? Vrijblijvend kennis maken omdat u toch in de buurt bent? Neem contact met ons op!

Want to know more?