fbpx
Samen een project starten?
 • Toen we nog jong waren

  Het zolderkamer verhaal, kent u dat? In 2007, ver voordat e-commerce een serieuze aangelegenheid was, zijn 2 mediastudenten Webelephant begonnen. In een wereld waarin we het internet nog met startpagina.nl verkende en Altavista de standaard was, is Webelephant begonnen. We maakten websites, logo’s en flash animaties. Al snel kwamen hier webwinkels bij. Die ontwikkelden we vanaf een studentenkamer waarin een grote oude fauteuil als ergonomische werkplek diende.

  E-commerce, daar was het meest in te beleven, bleek destijds al. Consumenten bestelden geen laptops online (want we moeten terug naar de winkel kunnen als het kapot is) en schoenen gingen zéker nooit online gekocht worden. Die moet je toch passen?

  Dat veranderde snel. Heel snel. Wij veranderden mee. Het studentenproject werd een klein bedrijf, dat bedrijf werd een organisatie. Samen met onze klanten en collega’s hebben we een mooie groei doorgemaakt.

 • Webelephant vandaag

  Ruim 12 jaar later zijn we groter en professioneler, maar nog net zo enthousiast en gedreven als in het begin.

  Onze developers, marketeers, projectmanagers en webwinkel specialisten werken dagelijks aan het online resultaat van onze klanten. Samen maken we ambities waar en zorgen we voor winstgevende e-commerce projecten. We ontwikkelen oplossingen die échte waarde toevoegen en we komen met duidelijke antwoorden op uw vragen. Ook hebben we een aantal eigen succesvolle webwinkels waar we dagelijks ervaring uit opdoen.

  Dit alles bij elkaar maakt van Webelephant een e-commerce partner met de benodigde expertise om uw case succesvol te maken. We zijn eigenwijs, recht door zee en hebben een gezonde dosis boerenverstand.

  We helpen u graag verder met uw bedrijfsresultaat. Neem vandaag contact op en maak een afspraak. Wedden dat we het samen beter kunnen?

 • Zin om Kennis te maken ?

  Geïnteresseerd in de diensten van Webelephant of vrijblijvend verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen? Maak een afspraak met een van onze specialisten en ontdek waarom wij de volgende stap in uw bedrijf zijn. Enkele leuke bedrijven waren je al voor! Neem eens een kijkje bij een van onze cases zoals Asian Food Lovers, Huisdierplezier of Zonnerij!

 • Contact