Marktplaats zakelijk

Marktplaats zakelijk; geautomatiseerde Marktplaats advertenties bovenaan

Heb jij al een Marktplaats zakelijk account of overweeg je een zakelijke campagne te starten? E-commerce bureau Webelephant is met de zelfgemaakte API Marktfant een van de tien partners van Marktplaats zakelijk die jou de mogelijkheid geeft om je gehele of een gedeeltelijk aanbod, geautomatiseerd op Marktplaats zakelijk te plaatsen.

Het verschil tussen Marktplaats zakelijk of particulier

Door je aan te melden met een Marktplaats zakelijk account, betaal je op het moment dat een bezoeker op een advertentie klikt. Je Marktplaats advertentie komt daardoor boven de particuliere aanbieder te staan.

Verwerking van de Marktplaats advertentie

Een Marktplaats zakelijk account verwerkt de Marktplaats advertentie bovendien anders dan een particulier account, waarbij de afhandeling via mailcontact plaats vindt. Bij Marktplaats zakelijk komt een consument via de Marktplaats advertentie direct terecht op de betreffende productpagina. De aankoop wordt dan net als normaal afgehandeld en op die manier in de meetbare resultaten meegenomen.

Wat kost een campagne met Marktplaats zakelijk?

Het systeem is enigszins vergelijkbaar met Google Adwords. Het voordeel van Marktplaats zakelijk is echter de prijs die je per klik betaalt. Veel productgroepen kunnen al vanaf €0,01 geplaatst worden. De drempel om te adverteren en om met een dergelijke campagne te experimenteren, is daarom veel lager.

Het campagnebudget

Maar hoewel klikkosten op een Marktplaats zakelijk account laag zijn, kan je niet net zoals bij Adwords een budget bepalen voor een totale campagne; je betaalt alleen per advertentie. Op dat moment heb je Webelephant nodig. Het minimum budget per advertentie ligt rond de €50,00. Als je dit niet goed monitort, lopen de kosten flink uit de hand op een Marktplaats zakelijk account. E-commerce bureau Webelephant helpt je daarom om de Marktplaats advertentie te monitoren.

Ultiem rendement uit de Marktplaats campagne

Veel dienstverleners die een geautomatiseerde koppeling voor Marktplaats zakelijk aanbieden, zijn gespecialiseerd in de techniek. Webelephant maakt als full service e-commerce bureau, gespecialiseerd jouw online marketing activiteiten, de campagne rendabel. Als wij jouw campagne op ons nemen, zorgen wij niet alleen voor de koppeling, maar ook voor het beheer en monitoren van de campagne. Maandelijks brengen we je up-to-date met de voortgang van je Marktplaats zakelijk account.

Overige diensten van e-commerce bureau Webelephant

Wij werken graag proactief samen met onze partners en zoeken altijd naar klanten die de beste willen zijn in hun vakgebied. Een campagne op Marktplaats zakelijk is slechts een klein onderdeel van de eindeloze mogelijkheden die wij als full service e-commerce bureau te bieden hebben. Meer weten over ons of over een Marktplaats zakelijk account? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via 076 - 886 73 77 of mail naar info@webelephant.nl.

Want to know more?