fbpx
 • Home
 • Marktplaats zakelijk
Samen een project starten?
 • Geautomatiseerde Marktplaats advertenties bovenaan

  Heb jij al een Marktplaats zakelijk account of overweeg je een zakelijke campagne te starten? E-commercebureau Webelephant is met de zelfgemaakte API Marktfant een van de veertien partners van Marktplaats zakelijk die jou de mogelijkheid geeft om je gehele of een gedeeltelijk aanbod, geautomatiseerd op Marktplaats zakelijk te plaatsen.

  Wat is precies het verschil tussen Marktplaats zakelijk en particulier?
  Door je aan te melden met een Marktplaats zakelijk account, betaal je op het moment dat een bezoeker op een advertentie klikt. Je Marktplaats advertentie komt daardoor boven de particuliere aanbieder te staan.

 • De verwerking van de Marktplaats advertentie

  Een Marktplaats zakelijk account verwerkt de Marktplaats advertentie bovendien anders dan een particulier account, waarbij de afhandeling via mailcontact plaats vindt. Bij Marktplaats zakelijk komt een consument via de Marktplaats advertentie direct terecht op de betreffende productpagina op jouw eigen website. De aankoop wordt dan net als altijd afgehandeld en op die manier in de meetbare resultaten meegenomen

 • Wat kost een campagne met Marktplaats zakelijk?

  Het systeem van Marktplaats is enigszins vergelijkbaar met Google Ads. Het voordeel van Marktplaats zakelijk is echter de prijs die je per klik betaalt. Veel productgroepen kunnen al vanaf €0,01 geplaatst worden. De drempel om te adverteren en om met een dergelijke campagne te experimenteren, is daarom veel lager. Hoewel klikkosten op een Marktplaats zakelijk account laag zijn, kan je niet net zoals bij Google Ads een budget bepalen voor een totale campagne; je betaalt alleen per advertentie. Op dat moment heb je Webelephant nodig. Het minimum budget per advertentie ligt rond de €50,00. Als je dit niet goed monitort, lopen de kosten flink uit de hand op een Marktplaats zakelijk account. E-commercebureau Webelephant helpt je daarom om de Marktplaats advertentie te monitoren en bij te sturen wanneer dat nodig is.

 • Een hoog rendement uit uw Marktplaats campagne

  Veel dienstverleners die een geautomatiseerde koppeling voor Marktplaats zakelijk aanbieden, zijn gespecialiseerd in de techniek. Webelephant maakt als full service e-commerce bureau, gespecialiseerd in online marketing, de campagne rendabel. Als wij jouw campagne op ons nemen, zorgen wij niet alleen voor de koppeling, maar ook voor het beheer en monitoren van de campagne. Maandelijks brengen we je up-to-date met de voortgang van je Marktplaats zakelijk account.

 • Contact