Magento webshop

Magento webshop ontwikkeling: laat jouw webshop bouwen door Webelephant!

Een Magento webshop wordt wereldwijd door de meeste online winkels gebruikt. Het e-commerce platform Magento is marktleider op zijn terrein met 29,1%. Wat fijn is aan een Magento webshop, is dat onze klanten er relatief eenvoudig zelf mee kunnen werken. Maar ook dat je er ontzettend complexe diensten en producten mee kan aanbieden. Hierdoor bedient een Magento webshop de twee uitersten van het spectrum alsook het middenveld.

Wat wij bieden met een Magento webshop

Met onze kennis in Magento kunnen we de achterliggende techniek van een webshop inrichten op maat. Onze Magento webshop ontwikkeling heeft tot dusver al honderden klanten bereikt die allemaal op hun eigen manier producten willen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die maatwerk moeten leveren en op basis van meters, gewicht of liters verkopen. Denk aan staffelkortingen, actieprijzen en coupons. Bovendien staat de Magento webshop ontwikkeling nooit stil. Krijg je bijvoorbeeld feedback van klanten die de Magento webshop graag net even wat anders ingericht willen hebben? Of wil je de productreviews verwerken? Dan staat Webelephant voor jou klaar.

Waarom een Magento webshop alleen maar beter kan worden

Het programma zelf is een belangrijke voorwaarde dat een Magento webshop alleen maar door kan ontwikkelen. Magento is namelijk een open-source-systeem. Dat wil zeggen dat professionals over de hele wereld hier aan sleutelen. Niet in de zin van dat ze aan jouw webshop kunnen sleutelen, maar aan het verbeteren van het systeem. Duizenden ontwikkelaars optimaliseren Magento dan ook dagelijks zodat wij er voor kunnen kiezen om hiermee jouw Magento webshop te verbeteren.

Een Magento webshop starten en onderhouden

Wat wij bieden met onze Magento webshop ontwikkeling is het opzetten, onderhouden en verbeteren van jouw online bezigheden. We zetten alles op van A tot Z, we bieden advies als je zelf de Magento webshop gaat beheren, we breiden uit of focussen juist op een paar van jouw kernactiviteiten. Bij Webelephant leveren we maatwerk en helpen we ook met het op gang brengen, houden én verbeteren van jouw Magento webshop. Interesse in een partnerschap? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Webelephant is gevestigd op de Mauritssingel 8 in Breda. Bel 076 886 73 77 of mail info@webelephant.nl. Wij maken van jouw webshop een E-commerce-succes!

Want to know more?