Samen een project starten?
-- particles
 • Wat is een full service e-commerce bureau?

  Een e-commerce bureau (of agency) die full service aanbiedt, neemt zowel marketing als techniek (development) voor zijn rekening. Of het nu gaat om concept development, content creatie, technische webshop en website realisatie of het behalen van online doelstellingen: Webelephant werkt als e-commerce bureau met u samen om tot het beste resultaat te komen.

 • Van strategie tot realisatie

  Het beste resultaat komt niet uit de lucht vallen. De juiste aanpak is van cruciaal belang. Daarom kijkt Webelephant eerst naar de huidige situatie en resultaten, en bepaalt aan de hand van deze informatie en de doelstellingen de strategie. Dit doen wij voor ieder project waarmee wij aan de slag gaan. Geen geautomatiseerde systemen die voor slechts een paar klanten goed werken, maar persoonlijke aandacht, dat is waar wij voor staan.

 • Techniek en marketing onder één dak

  Snel schakelen en inspelen op recente gebeurtenissen kunnen op het gebied van marketing een wereld van verschil maken. Dan is het wel zo fijn als er een techniekafdeling is die op deze wensen in kan spelen. Een functie voor conversie optimalisatie toevoegen? Wachten op een derde partij kan frustrerend zijn wanneer de rest al klaar staat om van start te gaan. Een full service e-commerce bureau als Webelephant is daarom altijd aan te bevelen boven verschillende partijen voor marketing en web development.

  Ook voor de technische kant van het bedrijf biedt het voordelen. Zo worden functies ontwikkeld met marketing in het achterhoofd. Kunnen alle resultaten gemeten worden? Is de gebruikerservaring optimaal? Hoe draagt deze functie bij aan het online concept? Beide expertises komen samen om 1 doel te bewerkstelligen, en dat op de best mogelijke manier. Webelephant werkt al jaren aan leuke cases! Neem eens een kijkje in ons portfolio bij Braumarkt, Skiwebshop, Van Asten Babysuperstore, 1dagactie of Verbunt. Al jaren trotste eigenaren van een goedlopende Magento webshop!