E-commerce bureau

Webelephant: jouw full service e-commerce bureau in Breda

Al jouw commerciële online activiteiten breng je onder bij e-commerce bureau Webelephant, specialist in online marketing. E-commerce bureau Webelephant heeft alles op het gebied van online marketing onder één dak. Met onze e-commerce specialisaties brengen we jouw online business naar een hoger niveau. Wat wij allemaal doen binnen ons e-commerce bureau? Een paar voorbeelden:

Webdevelopment van ons e-commerce bureau met Magento

Maar liefst 95 procent van ruim tweehonderd klanten laten ook hun webshop bouwen door e-commerce bureau Webelephant. Al een aantal jaren terug leerden wij de mogelijkheden van Magento kennen. Binnen ons e-commerce bureau kunnen wij met dit systeem, webshops precies op maat maken. Jij blijft de eigenaar van de webshop zodat je altijd alles zelf in de hand hebt. Bovendien, door het open-sourcesysteem en onze specialisatie in Magento webshops weten we met ons e-commerce bureau niet alleen de juiste webshops te bouwen, maar deze ook door te ontwikkelen voor onze partners. Zo kan je klein instappen en steeds verder uitbouwen samen met Webelephant.

SEA marketing van ons e-commerce bureau

Goed online adverteren is een kunst op zich geworden. Het bereiken van de juiste doelgroep, consumenten bereiken in de relevante regio en ook voldoende publiek vinden die jouw advertenties onder ogen krijgen met een zo laag mogelijk budget: e-commerce bureau Webelephant helpt jou om de SEA marketing optimaal te krijgen, kijkende naar een gezonde kosten- omzetverhouding. We analyseren binnen ons e-commerce bureau wat de juiste SEA campagne is en stemmen samen met jou de advertenties af die daar het beste bij passen.

Wat we binnen ons e-commerce bureau aan SEO marketing doen

SEO kan een beetje gezien worden als de tegenhanger van SEA. In plaats van adverteren, zorg je er met SEO voor dat webpagina’s geoptimaliseerd worden voor een goede indexering in Google. Het verschil tussen SEO en SEA: adverteren in Google kost geld, maar je kan ook in de organische zoekresultaten terecht komen. SEO kost jou dan niets als mensen daar op klikken (wat bij SEA wel zo is). Maar SEO zorgt er wel voor dat je webpagina’s relevant zijn voor zoekende consumenten. E-commerce bureau Webelephant zorgt voor een uitstekende SEO marketing, iets waar we dagelijks aan werken binnen ons e-commerce bureau, voor honderden klanten. Voor ons e-commerce bureau werken dan ook vakkundige tekstschrijvers aan goede SEO content, een team van marketingspecialisten die onder meer het linkmanagement verzorgen, developers die werken aan de beste techniek en andere marketingspecialisten die helpen om jouw webpagina’s populairder te maken.

Zakelijke advertenties binnen Marktplaats

Ook starten we campagnes voor jou op Marktplaats. Ons e-commerce bureau is namelijk een van de tien partners van Marktplaats Zakelijk. Hierdoor kan je bij ons e-commerce bureau jouw gehele of een geselecteerd aanbod geautomatiseerd op Marktplaats Zakelijk plaatsen.

Wat we je met e-commerce bureau Webelephant nog meer kunnen bieden

Het voordeel van ons full service e-commerce bureau is dat wij ontzettend veel diensten voor jou uit handen kunnen nemen. We werken aan online marketing via meer dan 85 verschillende kanalen. Naast Marktplaats werken we ook samen met andere verkoopplatformen zoals Amazon en Bol.com. We hebben ontzettend veel partners die zowel B2B- als B2C-diensten en –producten leveren en nog allerlei andere e-commerce diensten. Samenwerking met Webelephant als uw full service e-commerce bureau heeft als voordeel dat je:

  • Maatwerk krijgt: Niet alleen zetten wij jouw webshop op, maar met alle andere diensten van ons e-commerce bureau verzorgen we daarbinnen en daarbuiten ook alle activiteiten die jouw diensten en producten optimaal in de markt zetten.
  • Samenwerkt met één betrouwbare partner: E-commerce bureau Welephant gaat voor partnerschap. De lijntjes zijn kort in ons e-commerce bureau en oplossingen voor uitdagingen daardoor ook. Direct persoonlijk contact is volgens ons dan ook een belangrijke voorwaarde om goed maatwerk af te leveren. Door één online partner ervaar je nooit meer vingerwijzen tussen dienstverleners.
  • Efficiënt kan omschakelen: Door gebruik te maken van één e-commerce bureau kunnen wij al jouw online marketingactiviteiten en veranderingen daarin nauwkeurig en snel op elkaar afstemmen.
  • Een ervaringsdeskundige als partner in de hand neemt. Webelephant heeft dankzij een aantal eigen e-commerce concepten, ervaring met alle ‘struggles’ die je tegenkomt tijdens het opzetten en runnen van een webshop.

Meer weten over onze diensten? Kijk op de site of neem contact op. Ons e-commerce bureau is telefonisch bereikbaar op 076 886 73 77 of mail info@webelephant.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom om een keer een kijkje te nemen in de keuken van ons e-commerce bureau. Bezoek ons aan Mauritssingel 8 in Breda.

Want to know more?