Samen een project starten?
-- particles
 • WordPress op maat voor websites en webshops

  Ongelofelijk veel websites en webshops draaien op WordPress. Binnen de web development wereld is WordPress zelfs na Magento het meest gebruikte platform. En omdat wij gespecialiseerd zijn in web development, is WordPress ook een van de door ons gebruikte systemen. Een WordPress platform voor je webshop of website maken wij op maat. Draait jouw platform hierop of wil je dat in de toekomst gaan opzetten, dan helpt Webelephant met de webshop. We zorgen er voor dat jouw klanten je online weten te vinden en dat je diensten en producten optimaal in de online markt worden gezet.

 • Wat zijn de uitdagingen van een WordPress webshop?

  Hoewel een WordPress webshop dus redelijk eenvoudig is om mee te beginnen, zijn er wel een paar extra uitdagingen die ervoor zorgen dat je ons voor het runnen van je webshop of site, goed kan gebruiken. Wil je een webshop of website laten maken op maat, dan kom je al snel de beperkingen van het gratis platform tegen. Je krijgt op je webshop of website te maken met dataverkeer, extra plug-ins die nodig zijn (die vaak niet gratis zijn). Verder heb je te maken met templates die standaardontwerpen zijn die niet altijd hoeven aan te sluiten bij wat jij zoekt in jouw webshop of site.  Daarnaast is voor goed onderhoud een goede updatemethode essentieel (ook voor de plug-ins). Neem eens een kijkje bij Nomadik Tents, een van onze cases die al jaren goed draait op WordPress!

 • Wat wij als webshop ontwikkelaar te bieden hebben

  Een professionele webshop of website laten maken? Webelephant is jouw online marketing specialist. Bij ons laat je een webshop of website maken met uitstekende SEO resultaten. Wij helpen jou je WordPress te transformeren van een leuke blog naar een veel gezochte professionele site in de zoekmachines. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en we helpen je op weg. Wij kunnen bij Webelephant zelfs custom API koppelingen voor je maken!

  Neem contact op
 • De voordelen van een WordPress webshop

  • WordPress is in eerste instantie ontwikkeld zodat je eenvoudig een website kan maken. Net als Magento is WordPress een open-source-systeem, wat inhoudt dat specialisten over de hele wereld mee kunnen helpen aan het ontwikkelen van het systeem. Hierdoor is het platform uitgegroeid tot een volwaardig CMS-systeem waarmee je een professionele webshop of website kan maken en onderhouden.
  • De gebruiksvriendelijkheid van WordPress staat buiten kijf. Je kan relatief eenvoudig een eigen website maken. Het beheren van basale dingen in je webshop of site zoals afbeeldingen, teksten, nieuwsberichten en je pagina’s is voor beginnende bloggers makkelijk. En als je jezelf goed hebt voorbereid (alle inhoud bij de hand hebt), dan kun je redelijk snel live gaan.
  • WordPress is zeer zoekmachinevriendelijk. Met een goede SEO ben je al snel goed vindbaar op Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines.
  • Tot slot is de software van WordPress gratis. Iedereen kan zomaar een blog beginnen zonder daarvoor te hoeven betalen. Echter het runnen van een blog betekent nog niet dat je ook een professionele site of webshop kan runnen.

  High End Hosting & Internet Speed Performance

  Wij zetten vol in op: Snel, Betrouwbaar & Veilig Online Shoppen

  • Contact

   Over WordPress webshop

   Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
   Hoe mogen we je noemen?
   Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
   Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
   Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
   Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.