fbpx
Samen een project starten?
 • Praktisch e-commerce onderwijs voor mbo studenten

  Samen met het Summa College in Eindhoven werkt Webelephant aan het opleiden van mbo Retail studenten tot E-Commerce professionals. Middels een uniek lesprogramma dat nauw aansluit bij het werkveld krijgen studenten kennis én werkervaring binnen professionele webwinkels.

  Studenten krijgen de kans om een eigen webwinkel te runnen, te onderhouden en verder uit te bouwen. Hierbij moeten keuzes gemaakt worden die ondernemers in het werkveld ook dagelijks moeten maken. Studenten kiezen het assortiment, richten de webwinkel in en ontwikkelen een online marketingplan. Dit marketingplan wordt met echt marketingbudget daadwerkelijk uitgevoerd.

  Dit alles gebeurt onder begeleiding van de professionals van Webelephant. Marketeers, developers en projectmanagers leiden de docenten en studenten bij het Summa College op.

   

 • Unieke samenwerking in onderwijsland

  De samenwerking tussen het Summa College en Webelephant is uniek. Geen enkele andere opleider in Nederland weet de praktijk zo letterlijk in de klaslokalen te krijgen als het Summa College.

  In het snel veranderende retaillandschap is dit broodnodig om studenten een kansrijke toekomst te bieden. Traditionele retailopleidingen leiden studenten op tot fysieke winkel medewerkers, terwijl webwinkels het in de praktijk in een steeds hoger tempo overnemen van fysieke winkelbedrijven. Tegelijkertijd kunnen e-commerce organisaties moeilijk aan personeel met hands-on webshop ervaring komen.

  De samenwerking tussen het Summa College en Webelephant lost dit probleem op. Studenten die het e-commerce programma gevolgd hebben (4 jaar), kunnen na hun opleiding direct aan de bak in het professionele werkveld. Ondernemers krijgen beter gekwalificeerd personeel en studenten worden opgeleid voor het echte werkveld.

  Webelephant heeft een lesprogramma ontwikkeld dat ook toegepast kan worden binnen andere scholengemeenschappen. Interesse? Neem contact op!

Samenwerken aan relevanter onderwijs

en een betere aansluiting met het werkveld

 • Contact

  Over Summa College

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.