Samen een project starten?
-- particles
 • Social Media Marketing bij Webelephant

  Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De gemiddelde Nederlander spendeert wel twee uur per dag aan social media. Het is ideaal voor bedrijven om diensten, producten of een website te adverteren op diverse social media platformen. Denk hierbij aan LinkedIn, Facebook en Snapchat. Dit noemen we social media marketing. Op social media is het mogelijk om te adverteren door middel van tekst, foto, en video, maar ook adverteren in de vorm van verhalen neemt toe. Onze marketeers zorgen door social media marketing onder andere voor meer websiteverkeer en naamsbekendheid. Een goede reden om ook aan de slag te gaan met social media marketing. Wij helpen je graag met winstoptimalisatie!

 • Facebook adverteren

  Een van de meest gebruikte social platformen is het welbekende Facebook. Op Facebook adverteren is ideaal, aangezien men direct de doelgroep aan kan spreken. De resultaten van een advertentie zijn erg makkelijk in te zien, waardoor advertenties heel goed te optimaliseren zijn. Door social marketing toe te passen op Facebook, kunnen veel conversies worden behaald. De kosten worden bepaald door het aantal mensen dat je wil bereiken en het type advertentie.

 • Instagram adverteren

  Op Instagram adverteren is ook een optie. Via Instagram kan men adverteren met bijvoorbeeld mooie productafbeeldingen, volgens hetzelfde principe als Facebook adverteren. Op Instagram kun je kiezen om advertenties weer te geven in de welbekende Instagram Stories, maar ook in de reguliere Instagram feed. Het is maar net waar je doelgroep zich het meest bevindt, en wat voor afbeeldingen en video’s je gebruikt in de advertentie.

 • De perfecte Social Media Strategie voor je onderneming

  Voor elke klant wordt er een op maat gemaakte social media marketing strategie gerealiseerd. Een goede social media strategie is essentieel voor social marketing. De advertenties moeten aansluiten op elkaar en op jouw doelgroep. Webelephant biedt deze mogelijkheid. Door onze ervaring weten we wat wel, en wat niet werkt op het gebied van social media marketing. We weten voor zowel Instagram, Facebook en LinkedIn wat werkt en wat niet. Zo zorgen wij ervoor dat jouw social media doelen worden behaald. We optimaliseren de social media strategie waar nodig en geven een transparant overzicht van alle behaalde resultaten. Een hechte samenwerking die zich focust op het resultaat is waar wij voor gaan.

  Wil jij ook adverteren op social media? Vraag ons om advies over een passende strategie.

  Vraag ons om advies

Social Media Marketing met Webelephant

Strategie, Training, Facebook, Instagram, LinkedIn

 • Contact

  Over Social Media Marketing

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.