Vraag een offerte aan
-- particles
 • Social media marketing bij Webelephant

  Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De gemiddelde Nederlander spendeert wel 2 uur per dag aan social media. Het is ideaal voor bedrijven om diensten, producten of een website te adverteren op diverse social media platformen. Dit noemen we social media marketing. Op social media is het mogelijk om te adverteren door middel van tekst, foto, en video, maar ook adverteren in de vorm van verhalen neemt toe. Onze marketeers zorgen door social media marketing onder andere voor meer websiteverkeer en naamsbekendheid. Een goede reden om ook aan de slag te gaan met social media marketing!

 • Facebook adverteren

  Een van de meest gebruikte social platformen is het welbekende Facebook. Op Facebook adverteren is ideaal, aangezien men direct de doelgroep aan kan spreken. De resultaten van een advertentie zijn erg makkelijk in te zien, waardoor advertenties makkelijk te optimaliseren zijn. Door social marketing toe te passen op Facebook, kunnen veel conversies worden behaald. De kosten worden bepaald door het aantal mensen dat u wilt bereiken en het type advertentie. Op Instagram adverteren is ook een optie. Via Instagram kan men adverteren met bijvoorbeeld mooie productafbeeldingen, volgens hetzelfde principe als Facebook adverteren. Het is maar net waar uw doelgroep zich het meest bevindt.

 • De perfecte social media strategie voor u

  Voor elke klant wordt er een op maat gemaakte social media marketing strategie gerealiseerd. Een goede social media strategie is essentieel voor social marketing. De advertenties moeten aansluiten op elkaar en jouw doelgroep. Webelephant biedt deze mogelijkheid. Door onze ervaring weten we wat wel, en wat niet werkt op het gebied van social media marketing. Zo zorgen wij ervoor dat jouw social media doelen worden behaald! We optimaliseren de social media strategie waar nodig en geven een transparant overzicht van alle behaalde resultaten. Een hechte samenwerking die zich focust op het resultaat is waar wij voor gaan!

  Wil jij ook adverteren op social media? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!

  Neem contact op
 • Waarom Social media marketing bij Webelephant?

  • Deskundig personeel dat iedere dag bezig is met het boeken van resultaten voor uw website
  • Ruime ervaring met Facebook, Instagram en LinkedIn adverteren
  • Altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen
  • Persoonlijk contact en passie voor het eindresultaat
  • Wij denken verder dan een social media advertentie, waar kunnen wij resultaat voor u halen?
  • Ervaring met zowel kleine als grote budgetten

High End Hosting & Internet Speed Performance

Wij zetten vol in op: Snel, Betrouwbaar & Veilig Online Shoppen

 • Contact

  Over Social media marketing