Samen een project starten?
-- particles
 • SEO: de basis van online zichtbaarheid

  De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Hier vallen alle technieken onder die bijdragen aan het verhogen van de vindbaarheid van jouw website of webshop. Door SEO toe te passen op jouw website, help je de zoekmachines jouw website te indexeren en hier een waarde aan toe te kennen. SEO omhelst alle technieken die je op jouw website kunt toepassen om invloed op deze waardering uit te oefenen. Hoe hoger deze waardering of PageRank, hoe hoger jouw website in de resultaten terug te vinden is.

 • Bereikbaarheid: van en voor bezoekers

  Nieuwe websites en webshops schieten dagelijks als paddenstoelen uit de grond. Nagenoeg elke onderneming wil klanten de gemakken bieden van snel bereikbare informatie tot online bestellen. SEO zorgt ervoor dat zoekmachines zoals Google en Bing weten waar jouw website zich op richt, en hoe relevant jouw website is ten opzichte van de ingevoerde zoekopdrachten. Dagelijks indexeren zoekmachines miljoenen pagina’s om de gebruikers de meest relevante resultaten te kunnen bieden.

 • On-site SEO & off-site SEO

  SEO is op te splitsen in 2 onderdelen. On-site SEO, wat alle aanpassingen die op de website gemaakt worden ten behoeve van de vindbaarheid omvat. Denk hierbij aan het optimaliseren van meta-tags, paginatitels, het schrijven van SEO teksten, de juiste techniek, en autoriteit. Off-site SEO is alle waarde die buiten de eigen site vergaard wordt. Dit zijn de inkomende links van andere pagina’s of websites, waarbij links van websites met een hoge autoriteit meer waarde dragen dan die van sites met een lage autoriteit.

 • Succesvol met SEO

  Om SEO succesvol te laten zijn is het toepassen van de juiste combinatie van on-site SEO en off-site SEO zeer belangrijk. Het doel is natuurlijk om de juiste mensen naar de website te dirigeren. Om deze reden wordt altijd gestart met een zoekwoordenonderzoek. Hier wordt gekeken op welke manier gezocht wordt naar ondernemingen als die van jou. Na dit onderzoek weet je precies op welke (hoofd)zoekwoorden de focus dient te liggen. Een makkelijke manier om jouw on-site SEO te verbeteren is het aanmaken van pagina’s en deze vullen met relevante informatie.

 • Wat is Off-site SEO?

  Off-site SEO is wat lastiger en vereist meer moeite. Zoekmachines zoeken op andere websites naar verwijzingen naar jouw website. Dit is namelijk een belangrijke indicatie dat er kwalitatieve content op jouw pagina te vinden is. Een blog is de meest eenvoudige manier om aan on-site SEO en off-site SEO tegelijk te werken. Niet alleen draagt een blogartikel bij aan de content op de website zelf, ook is hier eenvoudig naar te linken op social media of andere relevante websites. Zoals eerder genoemd sluit linkbuilden direct aan op de off-site SEO strategie.

 • De invloed van SEO op jouw Google positie

  Waar search engine optimization in het verleden enkel bestond uit het “lezen” van de teksten op een pagina, is dit de afgelopen jaren uitgebreid met talloze facetten. Niet alleen de geboden informatie is belangrijk, zoekmachines als Google meten tegenwoordig ook of de gebruikerservaring aansluit bij wat zij hun gebruikers willen bieden. Een langzame website of webshop kan dan ook een flinke impact achterlaten op de ranking die door Google wordt toegekend.

 • Een combinatie van informatie en techniek

  Uit onderzoek van de zoekgigant blijkt namelijk dat gebruikers al na slechts 3 seconden zonder zichtbare activiteit afhaken. Dit draagt niet bij aan de gebruikerservaring die Google wil bieden aan haar gebruikers en wordt dus streng belast. SEO is dus niet alleen een kwestie van de juiste informatie bieden, maar net zo belangrijk is het om de inhoud te ondersteunen met de juiste techniek.

 • SEO bij Webelephant?

  Meer weten over SEO bij Webelephant? Neem contact met ons op, wij overleggen graag met je over de mogelijkheden op het gebied van SEO marketing. Bel ons op 076 886 73 77 of mail naar info@webelephant.nl en wij helpen jouw onderneming graag bij de volgende online stappen. Wij zijn een team van alleen maar specialisten! Zo laten wij je bijvoorbeeld ook graag een kijkje nemen in de Magento B2B wereld!

High End Hosting & Internet Speed Performance

Wij zetten vol in op: Snel, Betrouwbaar & Veilig Online Shoppen

 • Contact

  Over SEO optimalisatie

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.