fbpx
Samen een project starten?
 • Wat is search engine optimization?

  SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Online marketeers die zich bezighouden met SEO en SEO trends, proberen ervoor te zorgen dat jouw website zichtbaar is in zoekmachines. Zij houden zich bezig met taken die ervoor zorgen dat jouw website op hoge organische posities komt te staan bij zoektermen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. SEO is een continu proces wat nauw gemonitord moet worden. Zo haal jij het maximale uit zoekmachines zoals Google.

  SEO begint bij je eigen website. Je website moet goed geoptimaliseerd zijn en moet waarde toevoegen voor de gebruiker. Door SEO toe te passen op jouw website, help je de zoekmachines jouw website te indexeren en hier een waarde aan toe te kennen. SEO omhelst alle technieken die je op jouw website kunt toepassen om invloed op deze waardering uit te oefenen. Hoe hoger deze waardering of PageRank, hoe hoger jouw website in de resultaten terug te vinden is. 

 • Is SEO voor jou toepasbaar?

  Search Engine Optimization is geschikt voor elke onderneming. Maar je moet hier wel in willen investeren. Door het optimaliseren van je website zorg je ervoor dat zoekmachines zoals Google je website kunnen indexeren. Die zoekmachines weten dan precies waar jouw website over gaat en aan welke gebruikers je website getoond moet worden. Door middel van SEO komt je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te staan.

  SEO is een proces van toepassen, analyseren en verbeteren. Op deze manier haal jij het meeste uit je website en scoor je hoger in de organische zoekresultaten van Google of andere zoekmachines. We gaan er alles uithalen om een conversie optimalisatie te realiseren!

  Vraag ons om advies
 • Wat kun je doen om SEO te optimaliseren?

  SEO zorgt ervoor dat zoekmachines zoals Google en Bing weten waar jouw website zich op richt en hoe relevant jouw website is ten opzichte van de ingevoerde zoekopdrachten. Dagelijks indexeren zoekmachines miljoenen pagina’s om gebruikers de meest relevante resultaten te kunnen bieden.

  Er zijn veel verschillende taken die een SEO-specialist op zich neemt om ervoor zorgen dat een website het beter gaat doen bij zoekmachines. Het verbeteren van posities in zoekmachines zoals Google kan bijvoorbeeld door middel van linkbuilding, schrijven van goede content, seo migratie en het verbeteren van technische issues van een website. Daarnaast zijn er nog veel meer aspecten die een SEO specialist kan verbeteren voor het optimaliseren van een website:

   

 • SEO optimalisaties

  • Beïnvloeding van metagegevens
  • Analyseren van gebruikersdata en hierop inspelen
  • Zoekwoordonderzoek
  • Interne linkstructuur optimaliseren
  • Extern linkprofiel opbouwen

  Search Engine Optimization is een on going process. Het staat NOOIT stil en gaat ALTIJD door. Er is altijd ruimte voor verbetering.

 • On-site SEO optimalisatie

  SEO is op te splitsen in twee onderdelen. On-site SEO en off-site SEO.

  On-site SEO omvat alle aanpassingen die op je website gemaakt worden ten behoeve van de vindbaarheid. Denk hierbij aan het optimaliseren van meta-tags, paginatitels, het schrijven van SEO teksten, de toegevoegde waarde van je website en de juiste technische code. Ja, ook de code is van belang voor SEO. Logisch ook, want dat is wat computer Google leest. Wanneer de codetaal dus niet voor 100% klopt, kun je SEO taken uitvoeren tot je een ons weegt, maar je zal nooit tot de besten behoren. Dit onderdeel is wel lastig zelf uit te voeren, maar met tools als Google Page Speed Insights kun je ver komen. Wijzigingen op pagina’s, zoals titels en teksten, kun je makkelijker zelf aanpakken. Zorg er wel voor dat je je hiervoor inleest, want zonder kennis kun je het net zo goed niet doen.

 • SEO werkzaamheden

  Off-site SEO omvat alle SEO die buiten jouw website plaatsvindt, maar die wel bedoeld is om jouw site te optimaliseren. Het gaat hier bijvoorbeeld om andere websites die een url naar jouw website plaatsen, waardoor je website belangrijker wordt voor Google.

  Off-site SEO is wat lastiger en vereist zeker meer kennis. Zoekmachines zoeken op andere websites naar verwijzingen naar jouw website. Dit is een belangrijke indicatie dat er kwalitatieve content op jouw pagina te vinden is. Jouw website krijgt meer waarde en autoriteit, als je door andere websites genoemd wordt. Een manier om hieraan te werken is door het inzetten van een blog. Een blog is de meest eenvoudige manier om aan on-site SEO en off-site SEO tegelijk te werken. Niet alleen draagt een blog artikel bij aan de content op de website zelf, ook is hier eenvoudig naar te linken vanaf social media of andere relevante websites.

 • Welk resultaat kun je verwachten?

  Het belangrijkste doel van het toepassen van SEO is meer verkeer. Of beter: het doorverwijzen van de juiste klanten naar jouw website. Je wilt als bedrijf natuurlijk dat er klanten op je website komen die interesse hebben in het aanschaffen van jouw dienst/product. Met SEO kun je ervoor zorgen dat die klanten op je website terechtkomen. Door bovenaan in de Google resultaten te staan wanneer een interessante gebruiker naar jouw product of dienst zoekt. Uiteindelijk zal dit helpen in het verhogen van conversies en verlagen van verkeer dat meteen je website weer verlaat.

  Zoals eerder aangegeven; SEO is een on going proces. De resultaten moeten door een SEO-specialist continue worden geanalyseerd zodat je snel kan anticiperen op veranderingen van je SEO resultaten. Het inzetten van een SEO-specialist zal op het begin even een investering zijn, maar het resultaat is een goede positie in Google, meer verkeer en meer conversies of leads.

 • Wat Webelephant voor jou kan betekenen

  Onze SEO-specialisten staan klaar om websites naar de top te krijgen. Zij analyseren eerst je website, bepalen welke zoekwoorden belangrijk zijn door middel van een zoekwoordanalyse, en hierop wordt een SEO strategie bepaald. We kunnen de gehele SEO op ons nemen, maar we kunnen dit ook samen oppakken. Dan zullen we de strategie-aanpak verdelen. We houden je minimaal maandelijks op de hoogte van de resultaten. Wij gaan aan de slag om zo snel mogelijk je gewenste resultaat te behalen. Naast dat we de gehele SEO op ons nemen, kunnen we ook een Magento 2 webshop bouwen!

  Kiezen voor SEO door Webelephant heeft verschillende voordelen:

  • Ervaren personeel dat iedere dag bezig is met het boeken van resultaten voor jouw website
  • Altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van SEO
  • Persoonlijk contact en passie voor het eindresultaat
  • Wij zijn een officiële partner van Google

  Wij willen alle onze klanten de beste service aanbieden. Onze specialisten hebben geen aflopende urenteller maar gaan door totdat er voor jouw website goede resultaten zijn behaald. Wij hebben ruim 12 jaar ervaring in het succesvol maken van e-commerce concepten en willen onze kennis graag delen met ondernemers die voor dit deel van hun onderneming graag een specialist inhuren. Meer weten over onze ervaring? Neem eens een kijkje bij Jokasport, Reinke of Europe Archery.

 • Contact

  Over SEO: Search Engine Optimization

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.