Vraag een offerte aan
-- particles
 • Effectief adverteren met Google Ads

  SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in de zoekresultaten van de zoekmachines. De meest gebruikte zoekmachine is Google en deze zoekmachine heeft een eigen platform voor het creëren van zoekadvertenties: Google Ads.

  Google Ads, tot voor kort beter bekend als Google AdWords, is een verbeterde versie van het welbekende platform. Na bijna 18 jaar succes werd AdWords aan de kant geschoven. Niet heel gek als je kijkt naar de mogelijkheden die nu geboden worden met Google Ads. Zo zijn slimme campagnes toegevoegd en is er voor marketeers nog meer data beschikbaar om campagnes in te stellen. Hierdoor kunnen zij beter optimaliseren waardoor de kosten/omzet verhouding verbetert. Waar een AdWords campagne nog wel eens omschreven werd als het schieten met hagel, biedt Google Ads beter dan ooit de mogelijkheid om effectieve campagnes te realiseren en de doelgroep zo gericht mogelijk te benaderen.

  Er bestaat een verschil tussen een gemiddelde Google Adwords campagne en een Google Ads campagne opgezet door Webelephant. We leggen in dit artikel uit wat een Google Ads campagne inhoudt en hoe wij Ads bij Webelephant optimaal voor jou inzetten.

 • Google Ads campagne door Webelephant

  Simpel gezegd zorgt een goede Google Ads campagne er voor dat jij met jouw diensten en producten bovenaan komt te staan in de rankings van Google. Aangezien 90% van de Nederlanders Google gebruikt als zoekmachine is dat niet geheel onbelangrijk als online aanbieder natuurlijk. In Google Ads kan je een compleet plan van aanpak opzetten om met zoekwoorden (de termen die mensen gebruiken om iets op te zoeken via Google) jouw advertenties bovenaan te laten staan.

  Heb je al een Adwords campagne of overweeg je om een Adwords campagne op te gaan zetten? Voor beide situaties is Webelephant jouw ideale online marketing bureau. Onze Google Ads specialisten hebben dagelijks hun volledige focus op het opbouwen, optimaliseren en monitoren van de Ads campagnes voor ruim tweehonderd van onze klanten. Wij overleggen samen met jou welke zoekwoorden we gaan gebruiken voor de campagne. Met Google Ads boek je bovendien sneller resultaat dan met bijvoorbeeld SEO; je betaalt Google voor een toppositie in de rankings.

 • Waar is de Google Ads ranking op gebaseerd?

  Enerzijds bepaalt het bedrag dat per klik wordt betaald hoe hoog een Google Adwords advertentie in de rankings komt te staan. Anderzijds vindt Google het belangrijk hoe relevant een pagina is voor de zoekende consument. Dit beoordeelt Google door de zogenaamde Click Through Ratio (CTR) te monitoren. De CTR geeft aan hoe vaak een consument ook daadwerkelijk voor de Adwords advertentie kiest die is gelinkt aan het specifieke zoekwoord.

  Als laatste is het vertrouwen dat Google heeft in een Ads account ontzettend belangrijk. Hoe langer een campagne in Adwords draait, hoe meer vertrouwen Google heeft in het account. Een langdurige relatie met Ads levert Google meer resultaat op en jij wordt hiervoor beloond door minder te betalen voor een hogere ranking.

  Lees verder
 • De no-nonsense aanpak van Webelephant

  Regelmatig spreken we mensen die niet tevreden zijn over hun Google Ads campagne. Niet alleen omdat zij het een dure tool vinden, maar ook omdat het complex is om een campagne in Adwords goed in te richten voor een optimaal rendement. Wij draaien er niet om heen, maar zeggen waar het op staat zodat jouw Adwords campagne omgezet kan worden in succes.

  Wat wij doen

  Wij richten de Google Ads campagne overzichtelijk in met het oog op resultaat. Met partners waarvoor wij de campagne in Adwords beheren, maken wij afspraken over de meest ultieme kosten-omzetverhouding voor hun aanbod.

 • Beginnen met Google Ads

  Afhankelijk van de mogelijkheden adviseren wij een maximaal klikbudget voor Adwords, waarmee wij bewijzen dat je dit resultaat kan behalen. Onze specialisten monitoren jouw campagne en sturen bij waar nodig. Maandelijks ontvang je een overzicht van de behaalde resultaten en progressie via Google Ads.

  Wij helpen graag om een succesvolle Google Ads campagne op te zetten en te beheren. Ben je nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via 076 886 73 77 of stuur een mail naar info@webelephant.nl.

 • Waarom SEA bij Webelephant?

  • Ervaren personeel dat iedere dag bezig is met het boeken van resultaten voor uw website
  • Officiële partner van Google
  • Altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van SEA
  • Persoonlijk contact en passie voor het eindresultaat
  • SEA specialisten met diverse certificeringen van Google

High End Hosting & Internet Speed Performance

Wij zetten vol in op: Snel, Betrouwbaar & Veilig Online Shoppen

 • Contact

  Over Search Engine Advertising