Samen een project starten?
-- particles
 • Gespecialiseerde online marketing aanpak

  Online marketing is een spel waarvan de regels continue veranderen. Dit maakt dat er nooit een eindstreep in zicht is. De constante strijd om positie en zichtbaarheid is een belangrijke. Steeds meer spelers betreden het speelveld waardoor de concurrentie intensiveert. Dit heeft ertoe geleid dat ondernemingen met gigantische marketingbudgetten overal terugkomen, en de ‘kleine jongens’ niet meer mee kunnen komen. Door online marketing op een wie-niet-sterk-is-moet-slim-zijn manier te benaderen, kunnen er deuren geopend worden die voor anderen gesloten blijven. Hiermee wordt bedoeld dat we de doelgroep zeer gericht aanspreken. Deze aanpak zorgt ervoor dat niet geprobeerd wordt om de massa binnen te halen, maar enkel de personen met koopintentie of degenen die je wil informeren. Wil je graag zelf meer leren over online marketing? Neem dan eens een kijkje bij de online marketing opleidingen die wij aanbieden!

 • Online marketing is overal

  Online marketing heeft bij nagenoeg alles wat je online ziet een vinger in de pap. Advertenties, search engine optimization, opmaak van websites, kleurgebruik en zoekresultaten zijn slechts enkele voorbeelden. Hiermee wordt de consument beïnvloed, en bewust of onbewust gestimuleerd om een aankoop te doen. Goede marketeers kunnen zich in de klant verplaatsen, en de customer journey vooraf uitstippelen. Het orderproces van iemand die een ski-jas zoekt, is namelijk compleet anders dan dat van iemand die zijn tuin wil opleuken met een blokhut. Het doel uiteindelijk van online marketing is natuurlijk een grote groei in conversie optimalisatie!

  Vraag ons om advies
 • De juiste online marketingstrategie

  De marketingmix is met de komst van online marketing uitgebreider geworden dan de oorspronkelijke 4 P’s (product, prijs, plaats, promotie). Hoewel deze natuurlijk nog steeds op gaan, is de invulling hiervan uitgebreid met de komst van internet en webshops. Dit geeft namelijk de mogelijkheid om dse bezoeker te ondersteunen met gerelateerde services. In eerste instantie zal het in een webshop gaan om de verkoop van een product. Vervolgens kunt u er voor kiezen om hier ook de handleidingen digitaal beschikbaar te maken of de klant te laten chatten met een medewerker. Dit is dienstverlening die het gemakkelijk maakt om uw klanten snel van het juiste advies te voorzien. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om op deze manier snel advies te verzorgen zonder dat de klant hiervoor naar de winkel hoeft te komen. Wij zijn ook bezig met Magento B2B webshops!

 • Het wiel opnieuw uitvinden? Nergens voor nodig

  Online marketing is ontzettend breed. Dat komt omdat online ontzettend breed is met verschillende technieken zoals affiliate marketing. Van affiliate marketing tot aan Google Shopping tot een email-marketing en een goedlopende Facebook marketing strategie! Online omvat alle websites, het contact dat we met elkaar hebben (zoals e-mailmarketing en Whatsapp), sociale kanalen (zoals Facebook en Instagram), zoekmachines (Google en Bing), platformen die dienen als warenhuizen (Bol.com, Amazon en Marktplaats zakelijk), echt alles wat je kan bedenken wat je op je laptop of telefoon doet. Wat daardoor ook ontzettend breed is, is het scala aan mogelijkheden dat online biedt. Er zijn online namelijk meer mensen te vinden dan in één winkelstraat. Dit is waar online marketing om de hoek komt kijken.

 • De juiste marketingdoelen

  Belangrijk om mee te beginnen als je online marketing inzet is het bepalen van marketingdoelen. Op basis daarvan kun je een online marketingstrategie uitzetten. Voorbeelden van doelen zijn:

  • Naamsbekendheid vergroten
  • Online zichtbaarheid vergroten
  • Leads verzamelen
  • Aantal reserveringen en boekingen verhogen
  • Aantal bestellingen verhogen
  • Omzet verhogen
  • Verkeer naar de website vergroten
 • Online marketing door Webelephant

  Webelephant helpt je om je weg te vinden door deze digitale chaos, door je van het juiste advies te voorzien. Ook kunnen we je compleet ontzorgen zodat je je enkel hoeft te focussen op de dagelijkse activiteiten van je bedrijf. Zo pluk je hier wel de vruchten van, en hoef je geen expert te worden in online marketing om je product of dienst aan te bieden aan een grotere doelgroep. Nieuwe webshop bouwen? Bijna al onze nieuwe projecten draaien al op een Magento 2 webshop!

Online Marketing met Webelephant

SEO, SEA, Social Media Marketing, Affiliate Marketing, Platformverkoop, Conversieoptimalisatie

 • Contact

  Over Online marketing

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.