Vraag een offerte aan
-- particles
 • Gespecialiseerde online marketing aanpak nodig?

  Online marketing is een spel waarvan de regels continu veranderen. Dit maakt dat er nooit een eindstreep in zicht is. De constante strijd om positie en zichtbaarheid is een belangrijke. Steeds meer spelers betreden het speelveld waardoor de concurrentie intensiveert. Dit heeft er toe geleid dat ondernemingen met gigantische marketingbudgetten overal terugkomen, en de “kleine jongens” niet meer mee kunnen komen. Door online marketing op een wie-niet-sterk-is-moet-slim-zijn manier te benaderen kunnen er deuren geopend worden die voor anderen gesloten blijven. Hiermee wordt bedoeld dat we de doelgroep zeer gericht aanspreken. Deze aanpak zorgt ervoor dat niet geprobeerd wordt om de massa binnen te halen, maar enkel de personen met koopintentie of degenen die je wil informeren.

 • Online marketing in de breedte

  Online marketing heeft bij nagenoeg alles wat je online ziet een vinger in de pap. Advertenties, opmaak van websites en kleurgebruik zijn slechts enkele voorbeelden. Hiermee wordt de consument beïnvloed, en bewust of onbewust gestimuleerd om een aankoop te doen. Goede marketeers kunnen zich in de klant verplaatsen, en de customer journey vooraf uitstippelen. Het orderproces van iemand die een ski-jas zoekt, is namelijk compleet anders dan dat van iemand die zijn tuin wil opleuken met een blokhut.

 • De juiste online marketingstrategie!

  De marketingmix is met de komst van online marketing uitgebreider geworden dan de oorspronkelijke 4 p’s. Hoewel deze natuurlijk nog steeds op gaan, is de invulling hiervan uitgebreid met de komst van internet en webshops. Dit geeft u namelijk de mogelijkheid om te bezoeker te ondersteunen met gerelateerde services. In eerste instantie zal het in een webshop gaan om de verkoop van een product. Vervolgens kunt u er voor kiezen om hier ook de handleidingen digitaal beschikbaar te maken of de klant te laten chatten met een medewerker. Dit is dienstverlening die het gemakkelijk maakt om uw klanten snel van het juiste advies te voorzien. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om op deze manier snel advies te verzorgen zonder dat de klant hiervoor naar de winkel hoeft te komen.

 • Het wiel opnieuw uitvinden? Nergens voor nodig.

  Online marketing is ontzettend breed, hieronder staan een aantal voorbeelden. Deze onderdelen zijn zeer uitgebreid, en kunnen voor de ondernemer die zijn omzet wil verhogen door online te gaan verkopen overweldigend zijn. Webelephant helpt u om uw weg te vinden door deze digitale chaos, door u van het juiste advies te voorzien. Ook kunnen we u compleet ontzorgen zodat u zich enkel hoeft te focussen op de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf. Zo plukt u hier wel de vruchten van, en hoeft u geen expert te worden in online marketing om uw product of dienst aan te bieden aan een grotere doelgroep.

 • Het verschil tussen off- en online

  De complete marketingmix is meer divers geworden. Dezelfde praktijken die offline werkten, zijn nog steeds van toepassing. Hier zal namelijk online ook invulling aan worden gegeven. Hoe wordt het product gepresenteerd? Geef ik kortingen aan vaste klanten? Via welke kanalen ga ik verkopen? Hoe breng ik mijn product onder de aandacht? Op welke manier bereik ik het meest effectief mijn doelgroep? Deze vragen moeten voor de online marketing strategie opnieuw bepaald worden. Onze marketeers kunnen u uitstekend helpen bij het maken van de vertaling van de bestaande offline strategie naar een online marketing plan.

 • Waarom online marketing bij Webelephant?

  • Deskundig opgeleid personeel met kennis over SEO
  • Mogelijkheid tot het opleiden van uw eigen personeel
  • Officiële partner van Google
  • Specialisten in Search Engine Advertising
 • Contact

  Over Online marketing