Samen een project starten?
-- particles
 • Magento webshop ontwikkeling

  Magento wordt gebruikt door webshops wereldwijd. Het neemt een comfortabele positie in van de top 5 meest gebruikte CMS systemen. Wat fijn is aan een Magento webshop, is dat onze klanten er eenvoudig zelf mee kunnen werken, maar ook dat er ontzettend complexe diensten en producten mee kunnen worden aangeboden. Hierdoor bedient een Magento webshop de twee uitersten van het spectrum alsook het middenveld.

  Onze kennis voor het beste resultaat

  Met onze kennis in Magento kunnen we de achterliggende techniek van een webshop op maat inrichten. Ons web development team heeft tot dusver al honderden klanten geholpen die allemaal op hun eigen manier producten willen aanbieden. Wij willen natuurlijk dat de webshop functioneel goed werkt, maar daarnaast moet het webdesign ook op en top zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die maatwerk moeten leveren en op basis van meters, gewicht of liters verkopen. Denk aan staffelkortingen, actieprijzen en coupons. Bovendien staat de Magento webshop-ontwikkeling nooit stil. Krijg je bijvoorbeeld feedback van klanten die de Magento webshop graag net even wat anders ingericht willen hebben? Of wil je de productreviews verwerken? Dan staat Webelephant voor je klaar. Lees ook meer over API koppelingen die Webelephant voor jou zou kunnen realiseren.

 • De voordelen van Magento

  • Responsive lay-out
  • Gebruiksvriendelijke CMS-beheer
  • Krachtige CMS (kan 80k orders per uur verwerken)
  • Gemakkelijke product- en categoriebeheer
  • Uitstekende snelheid en beveiliging
  • Gebouwd met SEO optimalisaties
  • De Magento webshop is jouw eigendom
  Lees verder
 • Híerom wordt een Magento webshop alleen maar beter

  Magento is een open-source-systeem. Dat wil zeggen dat professionals over de hele wereld hier aan sleutelen. Niet in de zin van dat ze aan jouw webshop kunnen sleutelen, maar aan het verbeteren van het systeem. Duizenden ontwikkelaars optimaliseren Magento dan ook dagelijks zodat wij er voor kunnen kiezen om hiermee je webshop te verbeteren.

  Webshop ontwikkeling

  Webelephant maakt enkel gebruik van applicaties die door onszelf zijn ontwikkeld, of van applicaties van derden die uitvoerig zijn gecontroleerd. Dit doen we om te kunnen garanderen dat de webshop altijd veilig is in gebruik, en om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van externe partijen. Het is bij Magento eenvoudiger dan elk ander CMS om hier aanvullende functionaliteit voor te ontwikkelen. Zo kan iedere webshop naar wens worden ingericht en is de hele ervaring een stuk meer uniek.

 • Magento of Wordpress?

  Starten met e-commerce? Dan is de afweging vaak welk CMS gebruikt gaat worden. We zien hierbij dat startende shops in veel gevallen kiezen voor WooCommerce for WordPress. Deze shopping plugin voor een WordPress webshop is zeer eenvoudig in gebruik, maar wordt al snel als beperkt ervaren. Daarentegen zijn de mogelijkheden van Magento oneindig en is het systeem veel. krachtiger.

 • Starten met Magento

  Bij Webelephant kun je terecht voor alles omtrent Magento development. Van template webshops tot maatwerk webshops, en van custom modules  en API koppelingen, tot kleine features. Ons development team gaat aan de slag met het design, de ontwikkeling en de hosting, en blijft het onderhouden en verbeteren.

  Als je wil weten of Magento geschikt is voor jouw onderneming, neem vrijblijvend contact op en laat de experts je voorzien van een gedegen advies.

  Ik wil graag advies

Een greep uit ons Magento 2 Webshops

Deze organisaties kozen o.a. voor Webelephant als ontwikkelaar

 • Contact

  Over Magento webshop

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.