Samen een project starten?
-- particles
 • Magento webshop ontwikkeling

  Magento wordt gebruikt door webshops wereldwijd. Het neemt een comfortabele positie in van de top 5 meest gebruikte CMS systemen. Op het moment van schrijven moet het alleen WooCommerce voor zich laten en heeft het shopware webshop al achter zich kunnen laten. Wat fijn is aan een Magento webshop, is dat onze klanten er eenvoudig zelf mee kunnen werken, maar ook dat er ontzettend complexe diensten en producten mee kunnen worden aangeboden. Hierdoor bedient een Magento webshop de twee uitersten van het spectrum alsook het middenveld.

  Onze kennis voor het beste resultaat

  Met onze kennis in Magento kunnen we de achterliggende techniek van een webshop op maat inrichten. Ons web development team heeft tot dusver al honderden klanten geholpen die allemaal op hun eigen manier producten willen aanbieden. Wij willen natuurlijk dat de webshop functioneel goed werkt, maar daarnaast moet de webdesign ook op en top zijn! Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die maatwerk moeten leveren en op basis van meters, gewicht of liters verkopen. Denk aan staffelkortingen, actieprijzen en coupons. Bovendien staat de Magento webshop ontwikkeling nooit stil. Krijg je bijvoorbeeld feedback van klanten die de Magento webshop graag net even wat anders ingericht willen hebben? Of wil je de productreviews verwerken? Dan staat Webelephant voor je klaar. Lees ook meer over API koppelingen die Webelephant voor jou zou kunnen realiseren.

 • De voordelen van Magento

  • Meerdere webshops exploiteren vanuit 1 voorraad en administratie
  • De zeer krachtige CMS kan tot 80.000 orders per uur verwerken
  • Gebouwd met organische vindbaarheid in het achterhoofd
  • Een gigantische community die Magento hosting blijft verbeteren
  • Open-source; gebouwd met PHP kan nagenoeg iedere ontwikkelaar hiermee uit de voeten
  • Zeer veilige shopping omgeving
  • Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
  Lees verder
 • Híerom wordt een Magento webshop alleen maar beter

  Het systeem zelf is een belangrijke voorwaarde dat een Magento webshop alleen maar door kan ontwikkelen. Magento is namelijk een open-source-systeem. Dat wil zeggen dat professionals over de hele wereld hier aan sleutelen. Niet in de zin van dat ze aan jouw webshop kunnen sleutelen, maar aan het verbeteren van het systeem. Duizenden ontwikkelaars optimaliseren Magento dan ook dagelijks zodat wij er voor kunnen kiezen om hiermee je webshop te verbeteren.

  Webshop ontwikkeling

  Webelephant maakt enkel gebruik van applicaties die door onszelf zijn ontwikkeld, of van applicaties van derden die uitvoerig zijn gecontroleerd. Dit doen we om te kunnen garanderen dat de webshop altijd veilig is in gebruik, en om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van externe partijen. Het is bij Magento eenvoudiger dan elk ander CMS om hier aanvullende functionaliteit voor te ontwikkelen. Zo kan iedere webshop naar wens worden ingericht en is de hele ervaring een stuk meer uniek. De kans dat je webshops tegenkomt die allemaal hetzelfde template gebruiken is bij Magento dan ook zeer klein. Lees onze blog over Magento 1 end of life, wij nemen je mee in de wereld van Magento! Voorbeelden zien? Neem eens een kijkje bij Puur Design, Braumarkt, Europe Archery, Van Asten Babysuperstore of Verbunt. Al jaren trotste eigenaar van een goedlopende Magento webshop!

 • Magento of Wordpress?

  Starten met e-commerce? Dan is de afweging vaak welk CMS gebruikt gaat worden. We zien hierbij dat startende shops in veel gevallen kiezen voor WooCommerce. Deze shopping plugin voor een WordPress webshop is zeer eenvoudig in gebruik, maar wordt al snel als beperkt ervaren. Magento wordt vaak vanwege de eindeloze mogelijkheden als intimiderend ervaren, wat nergens voor nodig is. Magento 2 biedt een verbeterde gebruikersinterface waardoor het beheer van de webshop stukken eenvoudiger is gemaakt.

 • Starten met Magento

  Wat wij bieden met onze Magento webshop ontwikkeling is het opzetten, onderhouden en verbeteren van je online bezigheden. We zetten alles op van A tot Z, we bieden advies als je zelf de webshop gaat beheren, we breiden uit of focussen juist op een paar van je kernactiviteiten. Bij Webelephant leveren we maatwerk. Als je wil weten of Magento geschikt is voor jouw onderneming, vraag ons om advies.

  Vraag ons om advies

Een greep uit ons Magento 2 Webshops

Deze organisaties kozen o.a. voor Webelephant als ontwikkelaar

 • Contact

  Over Magento webshop

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.