fbpx
Samen een project starten?
 • Webhosting: snel en betrouwbaar

  Onze webwinkels zijn snel, heel snel. Door de beste hardware te combineren met de slimste hosting specialisten en best geoptimaliseerde Magento installaties met PWA zorgen we voor extreme performance.

  Hosting is complexe materie. Een dure hostingserver neerzetten is niet genoeg om geweldige performance voor elkaar te krijgen. Alles hangt met elkaar samen. Zeker in organisaties met complexe bedrijfsprocessen vormt de hosting omgeving letterlijk het hart van het bedrijf. Hierop kun je geen concessies doen.

  Webelephant neemt de hosting verantwoordelijkheid volledig op zich. Bij down-time zijn wij verantwoordelijk, errors lossen wij op. Back-ups en updates voeren wij uit. Dit doen we samen met een groot netwerk aan gecertificeerde specialisten. Met ruim 14 jaar ervaring in Magento hosting durven wij gerust te stellen dat we de beste partner zijn op dit gebied.

  Een hostingpakket kun je eenvoudig afsluiten bij ons. Vanaf €125,- per maand is jouw site voorzien van een snelle en betrouwbare hosting.

  Ik wil graag meer weten
 • Snelheid is geld

  De snelheid van een webwinkel heeft een directe relatie tot goede resultaten. Bezoekers zijn kritischer dan ooit en veiligheid speelt dagelijks een grote rol in uw bedrijf. Maar hosting kan hoge kosten met zich mee brengen. Je kunt je webwinkel hosten voor €5,- per maand, maar ook voor €5.000,- per maand. Wat is het verschil? En wat heeft jouw organisatie nodig?

  Webelephant werkt met schaalbare maatwerkoplossingen die passend zijn in iedere situatie. Nooit te duur, altijd extreem snel. Laat vandaag een gratis performance advies rapport samenstellen of maak een afspraak met een van onze ervaren specialisten.

  Ik wil een performance advies rapport
 • De voordelen van snelle hosting

  • Gebruiksgemak
  • Conversiepercentage
  • Omzet
  • Marketing posities
  • Online vindbaarheid
  • Bedrijfsresultaat

Een greep uit ons hosting werk

Deze organisaties kozen o.a. voor Webelephant als hostingpartner

 • Contact

  Over Magento hosting

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.