Samen een project starten?
-- particles
 • Magento Hosting Skyrocket your performance!

  Onze webwinkels zijn snel, heel snel. Door de beste hardware te combineren met de slimste hosting specialisten en best geoptimaliseerde Magento installaties zorgen we voor extreme performance.

  Hosting is complexe materie. Een dure hostingserver neerzetten is niet genoeg om geweldige performance voor elkaar te krijgen. Alles hangt met elkaar samen. Hosting specialisten spreken een andere taal en lijken soms in een andere wereld te leven. Zeker in organisaties met complexe bedrijfsprocessen vormt de hosting omgeving letterlijk het hart van uw bedrijf. Hierop kunt u geen concessies doen.

  Webelephant neemt de hosting verantwoordelijkheid volledig op zich. Bij down-time zijn wij verantwoordelijk, errors lossen wij op. Back-ups en updates voeren wij uit. Dit doen we samen met een groot netwerk aan gecertificeerde specialisten. Met ruim 12 jaar ervaring in Magento hosting durven wij gerust te stellen dat we de beste partner zijn op dit gebied. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook custom API koppelingen voor je maken!

   

 • Snelheid = Geld

  De snelheid van een webwinkel heeft een directe relatie tot gebruiksgemak, conversie, omzet, marketing posities en uw bedrijfsresultaat. Bezoekers zijn kritischer dan ooit en veiligheid speelt dagelijks een grotere rol in uw bedrijf.

  Tegelijkertijd kan hosting hoge kosten met zich mee brengen. U kunt uw Magento webwinkel hosten voor €5,- per maand. Ook voor €5.000,- per maand. Wat is het verschil? En wat heeft uw organisatie nodig?

  Webelephant werkt met schaalbare maatwerkoplossingen die passend zijn in iedere situatie. Nooit te duur, altijd extreem snel. Laat vandaag een gratis performance advies rapport samenstellen of maak een afspraak met een van onze ervaren specialisten.

Een greep uit ons hosting werk.

Deze organisaties kozen o.a. voor Webelephant als hostingpartner

 • Contact

  Over Magento hosting

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.