Samen een project starten?
 • Practice what you preach.

  Kun je jezelf e-commerce specialist noemen als je nog nooit een webwinkel gerund hebt? Wij vinden van niet. Daarom zijn we in 2012 een serie eigen Magento webwinkels begonnen. Door middel van concept development zijn we tot enkele webshops gekomen. Destijds vooral om aan klanten te laten zien hoe webwinkels werken en waar de online transacties naartoe gingen (ja, dit is echt geld dat écht op de bank komt, 2012 red.). Deze Magento hosting beviel ons eigenlijk heel erg goed!

  Deze webwinkels, zoals 1dagactie, zijn uitgegroeid tot volwaardige e-commerce bedrijven met eigen klantenservice, logistiek, voorraad, inkoop en marketing. Zo doen we ook adverteren op Bol.com. Niets van deze activiteiten wordt uitbesteed om maximale controle te hebben over alle processen, en om er van te leren.

  Onze marketeers, developers en projectmanagers werken 1 dag per maand in het webwinkel bedrijf mee om ervaring aan het front op te doen. Werken met en voor consumenten is toch anders als je er zelf zit. Hierdoor spreekt Webelephant als e-commerce bureau de taal van retailers en komen onze oplossingen direct uit de praktijk.

 • We zijn producent van onze eigen voorraad.

  Bij het runnen van webwinkels zijn assortiment en voorraad een van de sleutels tot succes. Vanuit die gedachte zijn we producent geworden van onder andere zitzakken, boxershorts en bedden.

  We hebben ervaring met productielijnen in het buitenland. Met importregels, douaneheffingen, transport, logistiek, productkeurmerken, fotografie. Je kunt het zo gek niet bedenken of we zijn er al weleens tegenaan gelopen.

  We hebben ook al een hoop fouten gemaakt. Dat is fijn, want dan hoeft ú ze niet meer te maken. Deze kennis en ervaring gebruiken we om uw bedrijf winstgevender te maken.

  Meer weten? Neem contact op!

Een greep uit onze eigen concepten

Webelephant runt o.a. de volgende webwinkels:

 • Contact

  Over Eigen webwinkels

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.