fbpx
Samen een project starten?
 • Wat zijn display advertenties?

  Display marketing is een onderdeel van online marketing. Displayadvertenties zijn beeldadvertenties (banners) en kunnen geplaatst worden op verschillende websites of apps. De advertenties zijn te herkennen door banners in de vorm van afbeeldingen of de korte ‘video’s’, vaak met een bewegende tekst of met een bewegende afbeelding. Je kunt display ads tegenkomen op bijvoorbeeld Buienradar of Marktplaats. 

 • Tools voor display ads en targeting

  Webelephant maakt gebruik van Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads en Criteo om display advertenties in elkaar te zetten. Met de display advertenties van Google Ads kan je je targeten op vier soorten groepen, kijk dus goed naar wat je wilt bereiken met de display advertenties en kies vervolgens een groep waar je je op richt:

  • Inmarket adverteren → Mensen die al koopintentie hebben krijgen de display advertentie te zien. Ze krijgen jouw advertentie te zien als ze op een vergelijkbare site zitten en hierdoor zien ze het product dat jij aanbiedt.   
  • Remarketing → Met remarketing wordt de potentiële klant bereikt die al een keer op de site heeft gezeten, de potentiële klant krijgt in een periode de display een aantal keren te zien, door de herhaling zal de klant het herkennen en opslaan. 
  • Affiniteit → Bij de groep affiniteit worden de display advertenties geplaatst bij mensen met bepaalde interesses of gewoontes. 
  • Vergelijkbare doelgroep → Door deze groep te kiezen target je met je display advertentie op nieuwe mensen die dezelfde interesses hebben als de bezoekers die nu op je site zitten.
 • Waarom displayadvertenties inzetten?

  Display advertenties brengen veel voordelen met zich mee. Een display advertentie kan worden ingezet voor het vergroten van de naamsbekendheid en het kan mensen blijven herinneren aan jouw bedrijf of merk. Een ander groot voordeel is dat display marketing je producten of merk visueel maken en je potentiële klanten een goed beeld kan geven van wat je verkoopt of van waar je je als bedrijf mee bezig houdt. Ook kan je veel nieuwe potentiële klanten bereiken en is het meetbaar hoeveel potentiële klanten de display hebben gezien.

 • Display marketing door Webelephant

  Webelephant gaat voor je aan de slag en zet het juiste kanaal voor je in. We creeren bannersets als je die niet zelf kan aanleveren en zorgen ervoor dat de campagne opgezet wordt. Daarna gaan we analyseren en optimaliseren en alle resultaten delen we natuurlijk met je. Ben jij overtuigd dat je een display advertentie nodig hebt voor jouw bedrijf/product of ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons, we helpen je graag verder.

 • Contact

  Over Display marketing

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.