Vraag een offerte aan
-- particles
 • Wat is web development?

  Onder web development wordt alles verstaan dat met de ontwikkeling van een website te maken heeft. Van het beheer van de server waarop de website draait tot de kleine optimalisaties in het design om de conversie te bevorderen. Webelephant heeft alle onderdelen van web development in eigen huis. Dit zorgt ervoor dat de dienstverlening voor de ondernemer zeer overzichtelijk is. Met een vaste contactpersoon wordt alles besproken, of dit nu gaat over een nieuw design, hosting en zelfs marketing. Dat is het grote voordeel van een full service e-commerce partij als Webelephant.

 • Magento (2)

  Onze expertise als het gaat om web development is de ontwikkeling van Magento webshops. Magento is enorm veelzijdig en een logische stap nadat de mogelijkheden van bijvoorbeeld WooCommerce zijn uitgeput. De mogelijkheden met Magento zijn bijna oneindig. Dit verklaart ook waarom zoveel grote merken Magento als CMS gebruiken. Bedrijven als Ford, Bjorn Borg, Friesland Campina, Burger King en Seat gingen u reeds voor. Ook voor de kleinere webshop is Magento zeer interessant. Je beheert hier eenvoudig meerdere websites vanuit 1 back-end. Dit systeem is zo ingericht dat integraties met applicaties van derden altijd mogelijk zijn. Magento 2 is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

  Draait uw webshop nog op Magento 1?

  In juni 2018 heeft Magento aangekondigd te stoppen met de ondersteuning van Magento 1. Vanaf dit moment zal Magento 1 nog 2 jaar ondersteund worden. Dit houdt in dat deze ondersteuning definitief ophoudt na juni 2020. Heeft u vragen over Magento of de overstap naar Magento 2? Neem dan snel contact met ons op.

 • WordPress

  WordPress is een zeer goed platform voor passieve websites. Dit wil zeggen dat er voornamelijk informatie gedeeld wordt, maar dat er geen database activiteit is. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en goed te gebruiken voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Daarnaast is het ingericht om goed te werken met zoekmachine optimalisatie. Verder is het gebruik van deze CMS gratis, en zijn er veel gratis plugins beschikbaar om mee aan de slag te gaan.

  WooCommerce

  Toch e-commerce bedrijven in een WordPress omgeving? Dan is WooCommerce de beste oplossing. Met deze plugin wordt het mogelijk om een kleine webshop te bouwen binnen WordPress. Dit biedt niet alle mogelijkheden die Magento heeft, maar is een goede uitgangspositie om mee te starten en zo de kosten te drukken. Wordt de webshop te groot, dan is het verstandig om over te stappen naar Magento. WordPress kan namelijk snel traag worden wanneer veel plugins gebruikt worden.

 • Waarom web development bij Webelephant?

  • Ruime ervaring in zowel frontend als backend
  • Ruim 20 vakidioten die resultaatgericht voor u te werk gaan!
  • Samen gaan wij de uitdaging aan

High End Hosting & Internet Speed Performance

Wij zetten vol in op: Snel, Betrouwbaar & Veilig Online Shoppen

 • Contact

  Over Development