fbpx
Samen een project starten?
 • Conversie optimalisatie bij Webelephant

  Je website haalt bezoekers binnen, maar toch krijg je relatief weinig conversies. Je vraagt je af waarom bezoekers hun order niet afronden of waarom niemand zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Hier gaat Webelephant verandering in brengen. Wij als e-commerce bureau zijn gespecialiseerd in conversieoptimalisatie en gaan je helpen je doelen te behalen met een goede online marketingstrategie. Wij werken resultaatgericht en zorgen er voor conversies maximaliseren. Om ervoor te zorgen dat bezoekers ook écht klanten worden.

 • Website optimalisatie als middel

  Website optimalisatie staat in verband met conversieoptimalisatie. Een conversie vindt plaats op de website. Of dit nu een aankoop is, een belletje, of een contactformulier invullen, dit gebeurt op de website. Dan moet je website hier dus helemaal klaar voor zijn. Sterker nog, je website moet hier perfect voor zijn. Hoe makkelijker het voor de gebruiker is om een conversie te doen, hoe meer je er krijgt. Er zijn daarom verschillende conversieoptimalisatie trucs om je website mee aan te pakken. Op die manier verbetert je website, vergemakkelijkt het conversieproces en vinden er meer conversies plaats. Wij houden ons daarom ook veel bezig met search engine optimization! Vraag ons gerust om advies over hoe je dit het beste kunt aanvliegen. Wij helpen je graag met het realiseren van winstoptimalisatie! Wij bij Webelephant helpen je graag met alle soorten marketing! Heb jij al wel eens van affiliate marketing gehoord?

  Vraag ons om advies
 • Wij denken outside the box

  Conversie optimalisatie kun je ook buiten je webshop aanpakken. Het is een lastig vraagstuk en daarom is het belangrijk om creatief te zijn met oplossingen. Buiten je website om zijn er talloze manieren om het aantal conversies te verhogen. Een manier daarvan is producten verkopen via de meest bekende webwinkel van Nederland, namelijk via Bol.com.

  Wil je meer conversies? Wil je weten wat voor talloze opties er zijn voor conversieverhoging? Wil je gaan adverteren op bol.com of misschien marktplaats zakelijk? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

  Neem contact op
 • De voordelen van verkopen op Bol.com zijn:

  • Meer omzet: Bol.com heeft dagelijks honderdduizenden klanten. Stel je eens voor dat al deze mensen op zoek zijn naar jouw product! Dit zal gegarandeerd zorgen voor meer omzet.
  • In één handomdraai 6 miljoen potentiële klanten erbij.
  • Wanneer je de koppeling door Webelephant laat doen, zal het geen moeite kosten. Wij hebben ruime ervaring met Bol en weten hoe we de producten makkelijk en snel kunnen overzetten.
 • CRO Roadmap

Conversieoptimalisatie

Wil je meer conversies? Talloze oplossingen. Wij bespreken ze met je

 • Contact

  Over Conversie optimalisatie

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.