fbpx
Samen een project starten?
 • Business 2 Business orderplatform

  B2B bedrijven beginnen steeds vaker de kracht van e-commerce te ontdekken. Met een krachtige B2B webwinkel kunnen interne processen in rap tempo geoptimaliseerd worden. De omzet uit bestaande klanten stijgt en wordt meetbaar. Menselijke fouten in het orderproces worden uitgesloten.

  Een B2B webwinkel wordt door Webelephant in Magento 2 ontwikkeld en op maat gemaakt voor uw organisatie. Neem eens een kijkje bij onze blog Magento 1 end of life, wij nemen je mee in de wereld van Magento 2! De B2B webshop wordt gekoppeld aan uw ERP, Warehousing, boekhoudpakket of daag ons uit met een custom intergratie. Klantgroepen krijgen eigen prijzen en er wordt rekening gehouden met interne processen en bestaande klantafspraken. Ook verkopen op marktplaats of andere platformen wordt steeds populairder!

   

   

   

 • ERP Integratie

  Wij hebben ruime ervaring met het integreren van ERP pakketten in uw B2B webwinkel. Webelephant heeft integraties met uiteenlopende ERP oplossingen gerealiseerd en klaar liggen voor gebruik, waaronder:

  • Microsoft Dynamics
  • Exact
  • SAP
  • Mamut
  • Unit 4

  Is uw bedrijf klaar voor morgen?
  Wij ontwikkelen veilige en stabiele orderplatformen die meegroeien met uw organisatie. Maak de vertaalslag van offline orders naar online en maak uw organisatie klaar voor de toekomst. Plan vandaag een afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te verkennen voor uw bedrijf!

Efficiënte B2B Webshops

Hebben o.a. deze klanten verder gebracht:

 • Contact

  Over B2B e-commerce

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.