fbpx
Samen een project starten?
 • Wat is Affiliate marketing

  Affiliate Marketing is een vorm van online marketing waarbij adverteerders worden gepromoot door bepaalde publishers. Affiliate marketing is aantrekkelijk, omdat er wordt gewerkt op “no cure no pay” basis. Dit betekent dat je pas betaalt wanneer er een transactie is voltooid. Een aankoop voor jou en een klein percentage voor de publisher. Wanneer affiliate marketing wilt inzetten voor je merk word je gezien als de adverteerder. Jouw product of pagina wordt gepromoot door een publisher. De publisher promoot dit op zijn of haar website, of bijvoorbeeld via social media, emailmarketing of Google Ads.

 • Een stabiel netwerk

  De publisher is relevant voor jouw advertentie, waardoor je kwalitatief goede bezoekers krijgt op de website. Zodra de bezoeker een conversie doet op je website, krijgt de publisher een klein percentage van die order. Dit zorgt voor een stabiel affiliate netwerk tussen publisher en adverteerder. Veel adverteerders kiezen ervoor om de communicatie met een affiliate netwerk en de affiliates uit te besteden. Vaak mist de tijd en de kennis om dit gedegen op te pakken. Webelephant neemt het werk voor je uit handen en zorgt voor een goed resultaat.

 • De voordelen van affiliate marketing

  Webelephant helpt adverteerders met het opzetten van een affiliate marketing campagne. Door onze ervaring kunnen we deskundig advies geven op het gebied van affiliate marketing. Wij werken als tussenpersoon tussen de adverteerder en de publisher, en zorgen er ook voor dat de orders worden gecontroleerd.

   

  Starten met affiliate
 • De voordelen op een rijtje

  • Publishers zorgen voor extra verkopen
  • Lage opstartkosten en je betaalt alleen voor de resultaten die zijn behaald
  • Een groter bereik op nieuwe sites en media-accounts
  • Inzicht in de resultaten: ook toe te passen in je andere marketing campagnes
 • Contact

  Over Affiliate marketing

  Wanneer je de website of webshop url hier plaatst, nemen we alvast een kijkje voor we contact opnemen.
  Hoe mogen we je noemen?
  Meerdere mensen met dezelfde voornaam binnen één bedrijf komt verrassend vaak voor.
  Het e-mailadres waarmee wij contact kunnen opnemen.
  Voor wie liever persoonlijk contact heeft.
  Vertel ons op welk gebied wij je kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat je direct contact hebt met iemand die je verder kan helpen.