Vraag een offerte aan
-- particles
 • Wat is Affiliate marketing

  Affiliate Marketing is een vorm van online marketing waarbij adverteerders worden gepromoot door bepaalde publishers. Affiliate marketing is aantrekkelijk, omdat er wordt gewerkt op “no cure no pay” basis. Dit betekent dat je pas betaalt wanneer er een transactie is voltooid. Een aankoop voor jou en een klein percentage voor de publisher. Wanneer je wilt beginnen met affiliate marketing word je gezien als de adverteerder. Jouw advertentie wordt gepromoot door een publisher. Deze publisher kan een website zijn of een ander online medium. Kijk voor voorbeelden eens naar onze eigen webshop 1dagactie.

 • Een stabiel netwerk

  De publisher is relevant voor jouw advertentie, waardoor je kwalitatief goede bezoekers krijgt op de website. Zodra de bezoeker een conversie doet op de website, krijgt de publisher een klein percentage van die order. Dit zorgt voor een stabiel affiliate netwerk tussen publisher en adverteerders. Veel adverteerders kiezen ervoor om de communicatie met een affiliate netwerk en de affiliates uit te besteden. Zo nemen wij van Webelephant dit ook graag voor je uit handen. Niet alleen affiliate marketing wordt steeds groter, maar ook verkopen op marktplaats of andere platformen krijg een belangrijke functie binnen online marketing! Maar ook een goede facebook marketing strategie helpt veel bedrijven tot een goedlopende webshop!

 • De voordelen van affiliate marketing bij Webelephant

  Webelephant helpt adverteerders met het opzetten van een affiliate marketing campagne. Door onze ervaring kunnen we deskundig advies geven op het gebied van affiliate marketing. Wij werken als tussenpersoon tussen de adverteerder en de publisher. Wat zijn de voordelen van affiliate marketing?

  • Meerdere publishers staan open en zullen direct verkeer regelen naar jouw website.
  • Lage opstartkosten en je betaalt alleen voor de resultaten die zijn behaald.
  • Zonder actieve moeite meer potentiële klanten.
  • Wij bieden statistieken over de resultaten. Zo kun je direct inzien welke campagnes goed werken en welke campagnes nog geoptimaliseerd moeten worden. Dit is dan ook toe te passen op je andere online marketing campagnes.
  Neem contact op
 • Contact

  Over Affiliate marketing