E-Commerce

Online zaken doen wordt iedere dag belangrijker. De omzet van Nederlandse webwinkels groeit sterk in tegenstelling tot traditionele winkels. Dit is een wereldwijde trend die zich de komende jaren verder zal ontwikkelen. Online aankopen doen wordt steeds gebruikelijker. Levertijden worden korter en betaalsystemen betrouwbaarder.

Ondernemers kunnen niet achterblijven: is uw bedrijf of product niet online vertegenwoordigd door een sterke webshop of online sales kanaal, dan telt u niet mee.

Webelephant gelooft in een integratie van offline en online verkopen. Het offline kanaal versterkt het online kanaal en andersom. Wij ontwikkelen webshops op het grootste en meest bekende webshop systeem ter wereld: Magento.

Webshops van Webelephant zijn onbetwiste winnaars op het gebied van E-Commerce. Wij denken van te voren samen met u al na over de marketing doelstellingen, zoekmachine optimalisatie en het aanbieden van de goede handel aan de juiste doelgroep. De online marketing strategie wordt ontwikkeld nog voordat wij aan uw webshop beginnen. Deze aanpak zorgt ervoor dat webshops van Webelephant voor een stabiele en stijgende verkoop zorgen.

Goed doordachte webshops met een sterke marketing fundering die gegarandeerd verkopen opleveren!