fbpx
 • Home
 • De potentie van Social Media
Samen een project starten?
 • Waarom Social Media?!

  In de ecommerce wereld zijn sociale media niet meer weg te denken. Maar dat is niet voor iedereen. Vaak wordt er geen prioriteit aan social media gegeven, want ‘levert geen directe bijdrage aan de omzet’. Maar de mogelijkheden zijn enorm! We zagen onlangs een LinkedIn post voorbij komen van Ecommerce Nation, en ons hele marketing team was er van onder de indruk. Het laat namelijk zien welk kanaal voor welk doeleinde ingezet kan worden, welke tools er beschikbaar zijn, en bijvoorbeeld hoeveel users er op elk platform zitten. EYE OPENER!

  We zijn natuurlijk zelf al volop bezig met onze socials, en zien zelf ook de kracht van social media (geen webshop, maar zelfde liedje in principe). We zien dat de views op Tiktok (zie hier) hard gaan en kunnen dit goed gebruiken voor recruitment én bekendheid. Op LinkedIn delen we onze successen, tegenslagen, interne bezigheden, inspiratie en samenwerkingen, en ook daar komt veel goede respons op. Instagram voelt nog wat lastiger, maar ook daar komen positieve reacties op en onze reels bereiken een groot publiek. Kortom, we zien zelf dat social media (organisch) hartstikke goede resultaten opleveren.

  Nu is het eigenlijk gewoon een kwestie van starten en proberen. Vallen en opstaan. Niet alles zal meteen een succes zijn, maar als je het niet probeert, dan weet je het helemaal niet. En voor hulp kun je natuurlijk altijd bij ons aankloppen!

  De Social Media Guide van Ecommerce Nation is ook voor jou heel interessant. Welk kanaal wil je wel gebruiken en welke niet? Waar ga je mee starten, welke heeft voor jou de meeste potentie? Zie hier delen van de guide. Lees de gehele guide hier.

  Bron: Ecommerce Nation

   

  Bron: Ecommerce Nation

 • Contact