fbpx
 • Home
 • Bol.com zakelijk
Samen een project starten?
 • Bol.com zakelijk

  Een Bol.com zakelijk account is voor iedere ondernemer een belangrijke overweging. Op Bol.com verkopen is net zoals verkopen op Amazon namelijk een prachtig platform om jouw producten aan de man te brengen. Met 27 miljoen bezoekers per maand is het een van de meest bezochte online verkoopplatformen van Nederland. Daarnaast is Bol.com een de plekken waar we het meeste online bestellen. Niet voor niets gelooft Bol.com dat hun partnerverkopers dit jaar voor het eerst de grens van 1 miljard euro omzet zullen overschrijden. In 2014 nog realiseerden partners met een Bol.com zakelijk account nog 100 miljoen euro aan Bol.com verkopen.

 • Waarom je moet adverteren op Bol.com

  Wij verwachten dat de Bol.com verkopen alleen nog maar meer zullen groeien. Webelephant schat Bol.com zakelijk dan ook op waarde in. We hebben een sterke benadering hiervoor, zodat jij zo goed mogelijk gebruik kunt maken van je zakelijk account. We helpen de Bol.com verkopen te stuwen, omdat we van jouw webwinkel ook een Bol.com zakelijk specialist willen maken.

 • Wat wij doen met de zakelijke kant van Bol.com

  Wij zorgen er voor dat jouw artikelen op Bol.com komen te staan, zodat je hierop ook kan verkopen. Wij kunnen de producten die jij op jouw website hebt staan geautomatiseerd overzetten naar Bol.com zakelijk. Als je producten wilt toevoegen of verwijderen, dan kan dat hierdoor heel eenvoudig. Simpel gezegd: we zorgen ervoor dat de informatie over de producten van jouw site simpel naar Bol.com zakelijk wordt overgezet en je ook via Bol.com verkopen kan realiseren bij je doelgroep. Een meer technische uitleg over Bol.com zakelijk? Lees dan verder.

 • Hoe we jouw producten via Bol.com zakelijk aanbieden

  De technische kant van Bol.com verkopen is wat complexer. Om de artikelen geautomatiseerd over te zetten vanuit jouw webshop naar Bol.com, moeten we een API maken. De bedoeling van een API is dat dit programma ervoor zorgt dat het ene computerprogramma (jouw webshop) met het andere (Bol.com zakelijk) kan communiceren. Je kan het programma zien als een gespreksleider die ervoor moet zorgen dat een gesprek tussen twee personen soepel verloopt. De API verduidelijkt de opdracht vanuit de webshop naar het zakelijk account, zodat jouw producten uiteindelijk aan de consument worden aangeboden.

 • Hulp bij platform verkoop

  Webelephant is dé specialist die jouw Bol.com verkopen doet toenemen en je Bol.com zakelijk professioneel beheert. Meer sales en no nonsense! Weten wat de mogelijkheden zijn voor Bol.com zakelijk en wil je de Bol.com verkopen laten toenemen? Bel 076 – 886 73 77 of mail naar info@webelephant.nl en we wijzen je de weg. Of breng ons een bezoekje en we bespreken de mogelijkheden voor Bol.com zakelijk met een kopje koffie bij ons op kantoor aan de Mauritssingel 8 te Breda.

 • Contact