Adwords

Google Adwords campagne door Webelephant

Er bestaat een verschil tussen een gemiddelde Google Adwords campagne en een Google Adwords campagne opgezet door Webelephant. We leggen in dit artikel uit wat een Google Adwords campagne inhoudt en hoe wij Adwords bij Webelephant optimaal voor jou inzetten.

Een Google Adwords campagne in het kort

Simpel gezegd zorgt een goede Google Adwords campagne er voor dat jij met jouw diensten en producten bovenaan komt te staan in de rankings van Google. Aangezien 90% van de Nederlanders Google gebruikt als zoekmachine, niet geheel onbelangrijk als online aanbieder natuurlijk. In Google Adwords kan je een compleet plan van aanpak opzetten om met zoekwoorden (de termen die mensen gebruiken om iets op te zoeken via Google) jouw advertenties bovenaan te laten staan.

Een Google Adwords campagne bij Webelephant

Heb je al een Adwords campagne of overweeg je om een Adwords campagne op te gaan zetten? Voor beide situaties is Webelephant jouw ideale online marketing bureau. Onze Adwords specialisten hebben dagelijks hun volledige focus op het opbouwen, optimaliseren en monitoren van de Adwords campagnes voor ruim tweehonderd van onze klanten. Wij overleggen samen met jou welke zoekwoorden we gaan gebruiken voor de Adwords campagne. Met Google Adwords boek je bovendien sneller resultaat dan met bijvoorbeeld SEO; je betaalt Google voor een toppositie in de rankings.

Waar is de Google Adwords ranking op gebaseerd?

Enerzijds bepaalt het bedrag dat per klik wordt betaald, hoe hoog een Google Adwords advertentie in de rankings komt te staan. Anderzijds vindt Google het belangrijk hoe relevant een pagina is voor de zoekende consument. Dit beoordeelt Google door de zogenaamde Click Through Ratio (CTR) te monitoren. De CTR geeft aan hoe vaak een consument ook daadwerkelijk voor de Adwords advertentie kiest die is gelinkt aan het specifieke zoekwoord.

Het vertrouwen in de Google Adwords campagne

Als laatste is het vertrouwen dat Google heeft in een Adwords account ontzettend belangrijk. Hoe langer een campagne in Adwords draait, hoe meer vertrouwen Google heeft in het account. Een langdurige relatie met Adwords levert Google meer resultaat op en jij wordt hiervoor beloond door minder te betalen binnen Adwords voor een hogere ranking.

De no nonsense feedback op jouw Adwords campagne van Webelephant

Regelmatig spreken we mensen die niet tevreden zijn over hun Google Adwords campagne. Niet alleen omdat zij Adwords een dure tool vinden, maar ook omdat het complex is om een campagne in Adwords goed in te richten voor een optimaal rendement. Wij draaien er niet om heen, maar zeggen waar het op staat zodat jouw Adwords campagne omgezet kan worden in succes.

Wat wij doen

Wij richten de Google Adwords campagne overzichtelijk in met het oog op resultaat. Met partners waarvoor wij de campagne in Adwords beheren, maken wij afspraken over de meest ultieme kosten-omzetverhouding voor hun aanbod. Afhankelijk van de mogelijkheden adviseren wij een maximaal klikbudget voor Adwords, waarmee wij bewijzen dat je dit resultaat kan behalen. Onze specialisten monitoren jouw campagne en sturen bij waar nodig. Maandelijks ontvang je een overzicht van de behaalde resultaten en progressie via Adwords.

Beginnen met Google Adwords!

Wij helpen graag om een succesvolle Google Adwords campagne op te zetten en te beheren. Ben je nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via 076 886 73 77 of stuur een mail naar info@webelephant.nl.

Want to know more?